2777
2789
عنوان

بلاحره تصمیم گرفتم‌جدا شم

235 بازدید | 17 پست

نتونسم با خیانتش کنار بیام

روزای سختی در انتظارمه 

امیدوارم تاتهش برم بدون اینکه کم بیارم

بماند ب یادگاراز اخرین شبای زندگی مشترک.....

کی میره برا کار های اداری

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو حال روز توام درکت میکنمدیشب از پارتنرم جدا شدمصداش هنوز تو گوشمه

کاش جا تو بودم

من با دو تا بچه اوضاعم خیلی داغونه

فک کن ۱۳ سال تو بغلش بودی عطرشو همش حس میکنی حتی تو نبودش

بهترین لحضه هات حروم ادم اشتباه شن و تو ی حس دوگانه بین خاستن و نخاستن موندن و نموندن گیر کنی اوووفففف

کاش جا تو بودممن با دو تا بچه اوضاعم خیلی داغونهفک کن ۱۳ سال تو بغلش بودی عطرشو همش حس میکنی حتی تو ...

منم بین نبودن و بودن گیر کرده بودم گلی 

درسته میدونم سخته برات ولی اون آدمم تو سختی های من کنارم بود برا همین خیلی دوستش داشتم

سلام خوبین …منم دو ماه متوجه شدم بهم خیانت کرده یه دخترتقریبا ۴سال دارم اولش که متوجه شدم خیلییییی حالم بد شد …بهتر شدم ولی دوباره هی حالم بد میشه …شما چطور شد که بعد دو سال نتیجه گرفتید !؟منم خیلی بلاتکلیفم😞

سلام خوبین …منم دو ماه متوجه شدم بهم خیانت کرده یه دخترتقریبا ۴سال دارم اولش که متوجه شدم خیلییییی ح ...

سلام عزیزم

متاسفم واقن

حالتو درک میکنم خیلی حس بدیه 

شما زود تصمیم نگیر

اول فک کن ببین واقعا دوسش نداری؟

بعد ببین مبتونی کنار کس دیگه برا یک عمر تصورش کنی؟

میتونی از پس سختیای بعد طلاق بربیای?

از نظر مالی اوکیه شرایطت؟

جا برا موندن داری؟

اگه همه اینا مثبته فکراتو کن و جدی تصمیم بگیر اگه نه بنظرم ی فرصت دیگه بش بدا

سلام عزیزممتاسفم واقنحالتو درک میکنم خیلی حس بدیه شما زود تصمیم نگیراول فک کن ببین واقعا دوسش نداری؟ ...

خب وقتی میدونم که بهم خیانت کرده و حداقل مطمینم ۶ماه باهاش رابطه ج ن سی داشته …خب تصور اینکه زن دیگه بگیره چه فرق داره …من از طریق ریز مکالمات همراه اول متوجه شدم و به ی صورتی متوجه شدم که خودش نمی‌دونم فقط دستی بهش زدم و بعد اون چک کردم ب اون هرزه ۵۰تا پیامک داده بود همون شب و دیگه تماس و پیامی نداشتن البته اگر خط یا گوشی دیگه ای داشته باشه شوهرم نمی‌دونم …از لحاظ مالی و مکان زندگی مشکلی ندارم …بچم برا آینده اش میترسم …ولی بعضی وقتا ک فکر می‌کنم یعنی زن چیکار میکرده چه شکلی بوده چه لباسی و چیکارا میکردن …دیوونه میشم …من کلا آدم ساده ایم شوهرم مث خودم میدونستم فکر میکردم خیلی پاک …اما الان ک به گذشته فکر می‌کنم مطینم ده سال پیشم بهم خیانت میکرده حالا با کی نمی‌دونم …

خب وقتی میدونم که بهم خیانت کرده و حداقل مطمینم ۶ماه باهاش رابطه ج ن سی داشته …خب تصور اینکه زن دیگه ...

عزیزم حسابی فکراتو کن و با مشاور صحبت کن 

اگر میتونی تنهایی از پسش بربیای جدا سو

من شبو روزم یکی شد چند بار اقدام ب خودکشی کردم 

الانم ارامبخش میخورم

من رفتم و برگشتم چون از نظر مکان جایی برا موندن نبود....

اگه تو مبتونی خودتو نجات بده غرورت مهم تربن داراییته