2777
2789
عنوان

چیه بابا همش دینی دینی دینی میکنین تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 76 پست
دینی 😂من محصل نیستم ولی

😂🌹

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

دروود به شرفت حالا واسه ی درس مهم هم زار بزنن خوبه که واسه دینی دارن خودشونو پاره میکنن

شاید باورت نشه ولی تو همه رشته نظری دینی تو عمومی ها ضریبش بیشتره از ضریب درسای تخصصی هم زده بالا تر پس نگو مهم نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه روزه ۸۰درصد تاپیکاشده دینی واین متاسفانه میانگین سنی کاربرا رو نشون میده

بعد میدونی مشکل کجاست ؟

خیلی از این بچه هارو دیدم که قبلا تو تاپیک های متاهلا میومدن و نصیحت میکردن!😕😂😂یعنی یه بچه ۱۷ ساله نصیحتت میکنه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یکیشون گفت نمیخونم چون مدرسه مثل دانشگاه نیست که پاس نکنند یا مشروط کنند😹🫠

والا من فکر میکردم تو دانشگاه همه دنبال پاس شدنن

اومدم دانشگاه یکی از یکی خرخون تر همه دنبال معدل الف شدنن:)

اگه سوال داشتن عیبی نداشت خب می‌گفتی اومدن سوال بپرسن ولی زار زدن و اینکه هی گریه میکنن هیچی نخوندیم ...

می‌دونی چند روز فرجه دارن؟ 

کسی که تو طول سال هر درسی مرور هم کرده باشه الان خیلی راحت می‌تونه نمره بالا بگیره 

دانشگاه گاهی میشد دو تا امتحان تو یه روز داشته باشی اونم با یک روز فرجه و اون حجم کتاب

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تا ۲۳ خرداد تحمل کن عزیزم 🤣🤣

نمیشه اینایی که از این تاپیکا میزنن تعلیق شن؟😕😂

الان خوبه بعد اعلام نتایج انتخابات رشته سایت دیگه سایت نیست 😭

بعداز اعلام نتایج انتخاب رشته سایت تبدیل میشه به سایت دانشجویان پزشکی🤣🤣🤣🤣

اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

بعداز اعلام نتایج انتخاب رشته سایت تبدیل میشه به سایت دانشجویان پزشکی🤣🤣🤣🤣

اره جالبه همشون هم میان میگن پزشکی دانشگاه بهشتی قبول شدیم 😑😂

تا آخر امتحانا چل میشیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان خوبه بعد اعلام نتایج انتخابات رشته سایت دیگه سایت نیست 😭

اره اون موقع شرایط وخیم تره اونایی هم که عضو اینجا نیستن واسه انتخاب رشته عضو میشن

انگار خانومای اینجا مشاور کنکورن🥹🥹🥹

بعد میدونی مشکل کجاست ؟خیلی از این بچه هارو دیدم که قبلا تو تاپیک های متاهلا میومدن و نصیحت میکردن!� ...

آره من بارها دیدم خیلی راحت هم میگن بگو که زدی تودهنش بگو که قهرکردی رفتی خونه ی پدرت بگو که میخوای طلاق بگیری 🤣

اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍