2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با عدد بتا

80 بازدید | 9 پست

بچها من یه پیجی تو اینستا دیدم با عدد بتا و یه سری اطلاعات دیگ مثل سن زمان اقدام تاریخ اخرین پریود و علائم میگع یچه چیه به من گفت علائمت پسره ولی محاسباتم دختر شد رضایتهاشم بالا بود بنظرتون چقد درسه چه محاسباتی میکنه اخه من دوتا دختر دارم واسع پسر اقدام کرده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ هفتم فقط سوالع برام چطور محاسبه میکنه

مثلا میگن عددبتا پایین باشه پسره ..برا من دویست بود خودم وقتی جواب ازمایشو گرفتم به همسرم گفتم فک کنم پسره از رو عددبتا‌‌...و پسر بود..ولی جاریم یازده هزار بود اونم پسره..

از رو تاریخ اقدام واینام حدس میزنن ولی صددرصد نیست مثل وقتی میری تعیین جنسیت پیش دکتر همینارومیگه که انجام بده وفلان ولی صددرصد جنسیت موردنظر نمیشه..اینام تو اینستا کسب درآمد راه انداختن