2777
2789

من ناخاسته یاخداخواسته باردارشدم.باهمه سختیش پذیرفتم.ولی تازه تیتر دادم ۱۵۷۵۰بود..کسی از تیتر سردرمیاره؟تازه باشگاه رو شروع کرده بودم نمیدونم برم یانه؟میترسم بدن سازی خطرناک باشه.

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مبارکهچند روز از موعدت رفته

اخه پریودام منظم نبوده اصلا چند ماه اخیر درحد لکه بینی پریود میشدم.ماه پیش دوروز لکه بینی داشتم شاید همون پریود برای من محسوب میشده۱۴فروردین..ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تیتر بتات بالاس احتمالا دوقلو داری...مبارکه

اخه من با تاخیر ۱۲روزه از از موعدم.البته اگع بشع اسمش موعد گذاشتم.ماه پیش دوروز لکه بینی داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من میخوام باردار بشم اما شوهرم میگه نمیزارم اینجا بزرگشه داره تمام تلاششو میکنه سال بعد مهاجرت کنیم نمیدونم اینجا باردار بشم بعد بریم یا همونجا..اینجا خانوادمون هستند اونجا تنهام طول میکشه تا خواهرمم بیاد تنها نباشم، اصلا نمیدونم بارداری اینقدر سخته یانه بتونم تنهایی از پسش بربیام یانه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اخه من با تاخیر ۱۲روزه از از موعدم.البته اگع بشع اسمش موعد گذاشتم.ماه پیش دوروز لکه بینی داشتم

ببین با این اوضاع احتمال چند تا چیز هست هم خارج رحمی هم دو قلو هم اینکه بچت بزرگ باشه یعنی هفتت بالاتر از چیزی باشه که فکر می کنی

در هر سه مورد باید سونو بدی

این که بگی وایسم تا سونو قلب نمیش۰ه

باید سونو بدی ببینن چند تا ساک بارداری هست جاشون خوبه و تو چه وضعیتی هستی

من که فکر می کنم با این تیتر قلبشم تشکیل شده باشه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخوام باردار بشم اما شوهرم میگه نمیزارم اینجا بزرگشه داره تمام تلاششو میکنه سال بعد مهاجرت کنیم ...

من ناخواسته بود.دوتا داریم دیگه نمیخاستیم..ولی مقصر همسرم بود ما جلوگیری سفت و سخت نداشتیم.فکر نمیکردم باردارشم.چون پریودم منظم نبود اصلا نمیشدم.چون قبلا هم تنبلی تخمدان داشتم  فکر میکردم نمیشم..اصلا شوکه شدم.شوهرم هم ناراحت شد اول گفت سقط کن ولی بعدش ارومتر شد.من خودم ک اصلا قصد سقط نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین با این اوضاع احتمال چند تا چیز هست هم خارج رحمی هم دو قلو هم اینکه بچت بزرگ باشه یعنی هفتت بالا ...

من سابقه این همه بتا و تاخیر نداشتم..مگه خارج رحمی نباید دردای شدید و غیر قابل تحمل باشه من خداروشکر اینا نداشتم .اصلا احساس نمیکردم باردارباشم ولی قبلیا متوجه میشدم همون موعد بی بی چک نشون میداد بتا هم کم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ناخواسته بود.دوتا داریم دیگه نمیخاستیم..ولی مقصر همسرم بود ما جلوگیری سفت و سخت نداشتیم.فکر نمیکر ...

نه عزیییزم هدیه رو که پس نمیدن این بچه‌هایی که میگن سقط کنیم در آینده خیلی عزیزتر و دلسوز تر میشن همینطور موفق تر اصلا بهش فکر نکنید توروخدا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم باردارم اگه خدا بخواد😅

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من سابقه این همه بتا و تاخیر نداشتم..مگه خارج رحمی نباید دردای شدید و غیر قابل تحمل باشه من خداروشکر ...

خوب شاید دو قلو باشه

یه سونو بده خیال خودت رو راحت کن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیییزم هدیه رو که پس نمیدن این بچه‌هایی که میگن سقط کنیم در آینده خیلی عزیزتر و دلسوز تر میشن هم ...

ما زندگی نکردیم مدام درگیر بچه بودیم ی بارم سقط کزذه بودم بعد دومی دیگه نمیخاستم سقط کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...