2777
2789
عنوان

اونای ک باردارن یا تازگی باردار شدن بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 34 پست

بچه ها من ماه‌ پنج بارداری ام قارچ پوستی گرفتم چندبار پماد زدم مشکل نداره

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من ماه‌ پنج بارداری ام قارچ پوستی گرفتم چندبار پماد زدم مشکل نداره

من بارداری قبلم ماه اخر خارش پوستی داشتم..تا زایمان بعدش کهیر و حساسیت پوستی..پسرم هم اگزمای پوستی داشت

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من بارداری قبلم ماه اخر خارش پوستی داشتم..تا زایمان بعدش کهیر و حساسیت پوستی..پسرم هم اگزمای پوستی د ...

خب من پماد زدم مشکلی برا جنین‌نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
خوب شاید دو قلو باشهیه سونو بده خیال خودت رو راحت کن

گفتم قلب تشکیل شده باشه بدونم هفت هفته باشم سونو میدم.الان نمیدونم چند هفته باشم.تو نت سرچ کردم شاید نسبت ب بتام ۶هفته اینا باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیززم انشالله ک بارداری خوبی همگی پشت سر بزاریم

ممنون همچنین گل من

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب من پماد زدم مشکلی برا جنین‌نداره؟

وقتی مجبور باشی نه دیگه..حتی شاید مجبور باشی قرص بخوری من یادمه سیتریزین می‌خوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وقتی مجبور باشی نه دیگه..حتی شاید مجبور باشی قرص بخوری من یادمه سیتریزین می‌خوردم

اخه منو میترسونن میگن ممکنه جذب بشه من ماه های اولم زدم استرس شدید گرفتم

نوره چی اون خطر نداره؟اخه بدبختی کشاله ران و مقعدمم زده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا غیر از اینکه نمیدونم چند هفته هستم.ی هفته باشگاه با دستگاه شروع کرده بودم..چه ورزش های برای شکم و پهلو انجام میدادم..چون نمیدونستم قرص ناپروکسن و دو سه بار خوردم.فشار ب جنین نیومده باشه ی وقت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخه منو میترسونن میگن ممکنه جذب بشه من ماه های اولم زدم استرس شدید گرفتمنوره چی اون خطر نداره؟اخه بد ...

من بعددستام میزد ک خارش افتضاح بعد زایمان بدتر شدم تا چند ماه بعد خوب شد خودبخود..من ماستم میزدم دستام تسکین میداد امتحان کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من بعددستام میزد ک خارش افتضاح بعد زایمان بدتر شدم تا چند ماه بعد خوب شد خودبخود..من ماستم میزدم دست ...

وای کی خوب میشم پس

مردم دیگه همشم ترس از جنین دارم دکترم ۳ ماه اول گف هیچی مصرف نکن اما من انقد شدید شد چنباری زدم‌میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای کی خوب میشم پسمردم دیگه همشم ترس از جنین دارم دکترم ۳ ماه اول گف هیچی مصرف نکن اما من انقد شدید ...

نترس اتفاق خاصی نمیفته.من پماد یادم نیس قرص میخوردم بچم با اگزما دنیا اومد ولی ب مرور زمان بهتر شد.ماست و امتحان کن.پماد ان ان و بتاماازون بزن..منم حساسیت دارم میترسم یهوی بدتر بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ما زندگی نکردیم مدام درگیر بچه بودیم ی بارم سقط کزذه بودم بعد دومی دیگه نمیخاستم سقط کنم

عزیزم زندگی یعنی خوده بچهات...اونا وقتی بخندن مادر صدات کنند یعنی خوده زندگی! درسته سخته اما تو زندگی سختی هم هست...میدونم خسته ای اما این زندگیتم با دلوجون قبول کن و نگهشدار مطمئن باش در آینده بیشتر از همه ناراحتته... مطمئن باش دوروز دیگه همین اون لیوان آب رو دستت میده. به اون قضیه هم فکر نکن که حتی فکرشم خوب نیست فرشتتو نگه دار مطمئن باش وسط تمام غم‌های دلت خندش بدجور آرومت میکنه :) ❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزم زندگی یعنی خوده بچهات...اونا وقتی بخندن مادر صدات کنند یعنی خوده زندگی! درسته سخته اما تو زندگ ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت.. امیدوارم خدا هرچی صلاحمون هست جلو راهمون بزاره.انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه و اونا ک نی نی تو دلی دارن خدا براشون حفظشون کنه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...