2777
2789
عنوان

درسته اتفاق طبیعیه بدنه ولی خصوصیه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 36 پست
😅 اگه اشاره به دونستنه ک خیلی چیزا رو خیلی افراد میدونن حرف من اینه که چون ی اتفاق طبیعیه دلیل نمیش ...

اتفاقا من بیشمار شنیدم میگن طبیعی یا سزارین کافیه الان تاپیک بزنی بگی من بچه بدنیا اوردم

هزارنفر مینویسن طبیعی یا سزارین

بعد اینکه اگه ازنظر شما پریود بودن قبیح

پس گفتن اینکه من باردارمم قبیح تر!!! چون دونفر باهم رابطه جنسی گرفتن و بارداری شکل گرفته!

اینکه کسی هم بره پلیس و بگه بمن تجاوز شده هم قبیح!!چون مربوط به اونجاست

این وازه ها برا افرادی قبیح که مدام فکر و ذهنشون و تصورشون الت تناسلی وگرنه تا حالا من یکبارم به معزم خطور نکرده که قبیح

اتفاقا من بیشمار شنیدم میگن طبیعی یا سزارین کافیه الان تاپیک بزنی بگی من بچه بدنیا اوردمهزارنفر مینو ...

چرا همه‌ی شرایط رو عین هم میگیری؟ مثل اینه ک بگی پس خانوم نباید بره معاینه پیش پزشک زنان. تو هر شرایطی آدم ی  رفتاری باید داشته باشه دیگه. بعدم میگی خیلی راحت میگن چجوری بوده. اینجا ک معلومه سایت مخصوص خانمهاست. الان برای دوست خانومت از این چیزا بگی ک خیلی مشکلی نیست. بیرون از سایت و جلوی آقایون مثلا(ک مد نظر منه) خب اشتباه میکنن دیگه. چون ی عده ی کاری انجام میدن دلیل نمیشه درست باشه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون از قدیم بوده و اشتباه بوده. بجای اینکه اونو حذف کنیم یه اشتباه جدید هم اضافه کنیم؟

همینو بگو

پریود یه فرایند فیزیولوژیکه نه چیز زشت یا شرم‌آور. این ذهن شماست که باهاش مشکل داره مشکل ناحیه نیست ...

زشت و شرم آور نیست. خیلی هم باحاله دلیل قدرتمندی خانوم‌ها با وجود اینکه ازش خوششون نمیاد همین فیرایند فیزیولوژیکه اتفاقا. خصوص بودن ی چیز ب معنای زشت بودنش نیست.

چرا همه‌ی شرایط رو عین هم میگیری؟ مثل اینه ک بگی پس خانوم نباید بره معاینه پیش پزشک زنان. تو هر شرای ...

شما گفتی چون پریودی ازونجا میاد پس قبیح

منم گفتم بارداری و بچه ک همه اعلامش میکنن قبیح تر چون حاصل س ک س و از همونجاس! این دلیلی ک شما اوردی کاملا غیر منطقی 

و واقعا هم ندیدم کسی تو بوق و کرنا بگه من پریودم!!!!اما زیاد دیدم میگن من یه نوار بهداشتی میخوام ک کاملا نرمال

حالا شما چرا اصرار داری افکارتون رو به بقیه تحمیل کنید؟

ازنظر شما قبیح اعلام نکنید واقعا مختارید حتی پارچه بزارید به جای پد ک مبادا تو داروخانه کسی متوجه بشه خدایی نکرده شما پریودین!

اما بقیه ادم ها مثل شما حق انتخاب دارند و دوست دارن هرطور مایلن رفتار کنند کسی مانع شما نیس شماهم مانع کسی نشید!

باشه عزیزم شما علنی! نکنبه خانواده‌های دیگه کار نداشته باشیم بهتره

ب خانواده‌ها کار نداشتم. نگفتم بگین بهشون یا نه. شما ی بار دیگه عنوان و متن تاپیک رو مرور کن حرفم چیز دیگه بود.

ب خانواده‌ها کار نداشتم. نگفتم بگین بهشون یا نه. شما ی بار دیگه عنوان و متن تاپیک رو مرور کن حرفم چی ...

تعریف شما از خصوصی با تعریف ما متفاوته

من اول فکر میکردم منظورتون اینه مثلا توی جمع دوست و آشنا و همکار نگیم من پریودم، بله این طبیعیه نگفتنش

ولی بعد فرمودین خرید نوار بهداشتی جلوی مردها یا مطلع شدن اعضای خانواده هم جار زدن محسوب میشه براتون، که به نظر من خیلی غیرمنطقیه. با این حال کسی شما رو مجبور نمیکنه برین جلوی دیگران نوار بهداشتی بخرین یا خانواده رو مطلع کنین، همونطور که شما حق ندارین بگین دیگران چکار کنن یا نکنن 

شما گفتی چون پریودی ازونجا میاد پس قبیحمنم گفتم بارداری و بچه ک همه اعلامش میکنن قبیح تر چون حاصل س ...

منم نگفتم اعلام کنین یا نه. شما عنوان و متن تاپیک رو ی بار دیگه بخون حرفم چیز دیگه‌ست. ضمنا نگفتم قبیح. معنی خصوصی، قبیح نیست. منم تحمیل عقیده نکردم در مورد عقیده‌ی خودم حرف زدم. شما گارد گرفتی درحالیکه میگی هر کی حق انتخاب داره. از بوق و کرنا هم حرفی نزدم.