2777
2789

باهزارتاکلک بردمش خونشون 

دیشب برگشتیم خونه الان میخام برم بیرون میبینم شال هیچی ندارم نگوهمشو برداشتع برده قایم کرده الان منم و بدون یه دونه شال نمیدونم چکنم  چنباری که مامانم زنگ زد صدای بابام میشنیدم که میگقت بگو ابجیش بیاره خونه ولی مامانم حرف توحرف می‌آورد که مثلا من نشنوم

خسته شدم بخدا

نمیدونم چکنم 

دلتنگی شیطونکم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تاپیک قبلتو خوندم گلی شده اینترنتی سفارش بدی الا بگی یه جلو دستی روسری شوهرت بخره بیاره بگو بگیره بیاره قید اون روسری هارو بزن خواهرت پا میشه با همون روسری ها میاد 

ازاین به بعد اگرخواهرت اومد بگو حال ندارم بیرونم خونه نیستم 

شب رفتی خونه مادرت برگشت به هیچ عنوان نیارش 

یبار لطفا جدی باش

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

چه اشکالی داره من کلا با خواهرم زندگی می کنممثلا خودتم میگی خواهر!غریبه نیست که

تاپیکای قبلشو بخون

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

اسی اصلا از خواهرت وایب خوبی نگرفتم ردش کن بره 

بدرک که میره پشتت حرف میزنه مادرتم گلکی کرد بگو تو اگه مادری برا دوتامونم هستی متوجه نیستی که من متاهلم و با همسرم راحت نیستم تو خونه؟ جاشم کنار ما میندازه 

من نباید حریم خودمو داشته باشم 

گفتی تو مجردی بخاطر خواهرت خودکشی هم کردی مامانت نمی‌فهمه اینارو؟ چه تحفه ایه که مجبوری بخاطر خواست یه دختر ۱۳ ساله زندگی کنی؟ تازه گفته شوهرت می‌بوستت زورم میاد 

این هورموناشم قروقاطیه بعید نیس توهم رقابت باهات داشته باشه اصلا خونت راهش نده  

اسی اصلا از خواهرت وایب خوبی نگرفتم ردش کن بره بدرک که میره پشتت حرف میزنه مادرتم گلکی کرد بگو تو اگ ...

دوسه روزه از بس فشار رومه قلبم دردمیکنه 😔دیشب بارضایت خودم ترخیص شدم من داغداربچم که فوت شده هستم یکم درکم نمیکنن

دلتنگی شیطونکم🖤

دوسه روزه از بس فشار رومه قلبم دردمیکنه 😔دیشب بارضایت خودم ترخیص شدم من داغداربچم که فوت شده هستم ی ...

وای ولشون کن توروخدا 

بزار هرچی میگن بگن انقد سر خم کردی سوارت شدن رک بگو نیا خونم 

سلام تاپیک قبلتو خوندم گلی شده اینترنتی سفارش بدی الا بگی یه جلو دستی روسری شوهرت بخره بیاره بگو بگی ...

دیگه یه مدت رفت و آمد کنسل کردم هرچیم زنگ زد جواب ندادم

دلتنگی شیطونکم🖤

وای ولشون کن توروخدا بزار هرچی میگن بگن انقد سر خم کردی سوارت شدن رک بگو نیا خونم

شزوع کردع پیام دادن به  شوهرم الان نتم قوی شه تایپیک میزارم ببینی دیگع هیچ ارامشی نمونده واسم

دلتنگی شیطونکم🖤