روشنا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 6165 عنوان امروز روز امام زمان هست بیاین از مهربونی های آقا بگیم❤ 139 بازدید | 26 پست من هروقت دلم به مرز انفجارمیرسه با ایشون درد دل میکنم آب رو آتیشهخیلی وقت هاهم حاجت گرفتم ازشون.دلم یه ماشین خاص رومیخواست وکلا راه خرید ماشین بسته بود برامون از آقا خواستم ومشکلم حل شدبیاین از حاجت روایی هاتون بگید یاعلی 1404/02/26 | 17:43 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11030 مهربونياش كه هرچي بگم كمه. ولي يكيش اينكه ميدونم هيچ وقت ولم نميكنه. به يادمه. سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 میشه دعام کنید واسه درس و ازدواجم و نی نی مریم و موفقیت محیا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
روشنا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 6165 و منی که صدامیزنم و جواب نمیشنوم من خودم مشکل عجیبی دارم و فقط امیدم اینه ایشون نجاتم بدهامروز جمعه س روز ایشونه نماز استغاثه بخون یا صلوات هدیه کن بهشون قطعا جوابی هست یاعلی
sanazaam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4679 من خودم مشکل عجیبی دارم و فقط امیدم اینه ایشون نجاتم بدهامروز جمعه س روز ایشونه نماز استغاثه بخون یا ... انقدر حرف زدم انقدر نذر کردم که خودم حالم از خودم بهم میخوره که اوضاع داره بدتر هم میشه
روشنا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 6165 انقدر حرف زدم انقدر نذر کردم که خودم حالم از خودم بهم میخوره که اوضاع داره بدتر هم میشه تاپیک های منو ببین سالهاس دارم ختم وچله میگیرم ولی نا امید نمیشم ته دلم حس خوبی میگیرم وقتی به امتم زمان فکرمیکنم میدونم بازم کمکم میکنه یاعلی
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11030 و منی که صدامیزنم و جواب نمیشنوم ولي مطمعن باش جوابتو ميده. هر چيزي كه ما ميخواييم و دير ميشه،قطعا خيريتي پشتش هست. پس اميدتو از دست نده سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88872 چ عالی💚ان شاالله هممون تحت عنایات ویژه ی صاحب الزمان باشیم💚 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10490 من فعلا تنها آرزوم اینه ک ی تماس بهم بشه وبگن مشکلت حل شده شوهرم استخدام بشه توشرکت کلی نذرونیاز کردم فعلا ک خبری نیست😔 لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید