2777
2789
عنوان

چرا پسر نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 28 پست
بچه چندمه؟ خب زیر نظر دکتر میبودی و خورد و خوراکتو رعایت میکردی و .....شاید میشد اگرم نمیشه حتما اون ...

بچه اولشه تاپیکای قبلیشم گفت ک همه چیز مهیا بوده برا پسر دار شدن،اما نمیدونن تا خدا نخواد نمیشه

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خانم ها وقتی پسر میارن احساس غرور میکنن پیش شوهرشون و فکر می کنن شوهرشون بهشون بیشتر بها می ...

چون خودشون را جنس دوم میدونن 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

چون خودشون را جنس دوم میدونن

چون از نسل های قبل و مادرانشون زخم خوردن و ارزشمندی رو در جنس دیگه ای جست جو میکنن 

باید زنان این زخم ها رو شفا بدن تا بتونن زندگی خوبی داشته باشن

درکت میکنم منم بچه پسر دوس داشتم نه بخاطر حرف مردم ن هیچکس صرفا علاقه شخصی خودم نزدیک یسال رژیم و همچیم رعایت کردم هرچی ک فکرش کنی کیت تخمکگذاری و آمپول و قرص... ولی نشد حالام انقد سختمه ک هنوز ک هنوزه نتونستم باش کنار بیام

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

من در این سایت یه چیز تازه فهمیدم نمیدونستم زنها اینقدر پسر دوست دارن ، چیه پسر مگه؟؟؟ چکار میکنه ؟؟ ...

اره والا بعد میندازن گردن مردها که مردا پسردوستن در صورتیکه زنا بیشتر اینجورین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..