2777
2789
عنوان

چرا پسر نشد

332 بازدید | 28 پست

نمیخوام ناشکری کنم نمیخوام کفر کنم اما واقعا چرا به همه میدی فقط به من نمیدی چرا دل بندتو شاد نمیکنی حمکتت در چیه خدایا تو خودت خبر داری که من پسر دوست داشتم 

الان میان میگن بی بچه ی نکشیدی چرا کشیدم و اما چیزایی دیگ هم دیدم که پسر میخوام مگه چی کم میشه از توی این دنیا یه پسر سالم و صالح بهم بدی واقعا حکمتت تو چیه که دلمو شکوندی من دسته خودم نیست از دیروز چند بار شکر کردم و میترسم از ناشکری اما چرا نداد که دلم نشکنه چرا دلمو خوش نکرد

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل ما نیست 

هر چه دلم خواست نه آن میشود هر چه خدا خواست همان میشود 

خیرت در این بوده 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه چندمه؟ 

خب زیر نظر دکتر میبودی و خورد و خوراکتو رعایت میکردی و .....شاید میشد 

اگرم نمیشه حتما اون بالایی صلاح نمیدونه غصه خوردن ک نداره هیچیو به زور از خدا نخواه 

کاربری دست پنج نفره پنج نفرشونم خودمم 

عزیزم پسر داشتن برای شما معناش چیه؟ شما میدونید جنین حتی تو شکم مادرش هم کاملا آگاهه و احساس ناخواسته بودن از جنسیتش میگیره و بعدها تو زنذگیش اثر گذاره ؟

حتی خود شما هم ممکنه جنسیتت از نظر پدر و مادرتون پذیرفته نشده که الان دختر خودتون طرد میکنید و فقط پسر میخواین

من در این سایت یه چیز تازه فهمیدم 

نمیدونستم زنها اینقدر پسر دوست دارن ، 

چیه پسر مگه؟؟؟ 

چکار میکنه ؟؟؟ 

مادر من که انگار خواهرام رو بیشتر از داشتنشون خوشحاله تا من و داداشم را ،

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

یکی از اصحاب امام جعفر صادق میاد درحالی که دمق بوده. امام علت رو میپرسن. میگه امروز دختر دار شدم. امام می‌فرماید اگه این امکان وجود داشت که خداوند از شما بپرسه جنس بچه رو من تعیین کنم یا خودت؟ چی میگفتی. عرض می‌کنه میگفتم قطعأ شما چون صلاح ما رو بهتر میدانید. امام می‌فرماید الان دقیقا همین شده. قطعا خداوند می‌دونه که برای این نوزاد و برای خانواده شما یا حتی اجتماع بهتره این نوزاد دختر بشه

اگه سل فری دادی اون داخل ۱۰هفته میگیرن دقیقه ولی تاحالاداخل ۹هفته نشنیدم چون داخل ۹هفته میگه هورمون داخل خون مادرکمه باید۱۰هفته به بعدباشه بنابراین ممکنه درست نباشه 

من در این سایت یه چیز تازه فهمیدم نمیدونستم زنها اینقدر پسر دوست دارن ، چیه پسر مگه؟؟؟ چکار میکنه ؟؟ ...

خب این طبیعیه ک مادر پسر دوس داشته باشه همونطور ک پدر دختر دوس داره. اگه احساس میکنی از طرف مامان کم محبتی شده شاید خودتون ازش دوری میکنین. 

خودتون قضاوت میکنین خودتونم حکم میدین. 

امروز چندتا تاپیک زدی ک چرا پسر نشد،ممکنه اشتباه باشه جنسیت و...‌خب تو ک انقد ناراحتی از جنسیت بچت سقطش کن والا بخدا گناهش از این همه ناشکریه شما کمتره ، شماام ک بچه اولت هست انقد سخت میگیری میگی ناشکر نیستم ولی قشنگ مشخصه از صبح تا حالا چقد اعصابت خورده ک بچت دختره ،قربون خدا برم بچه رو ب کیا میده

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍