2777
2789

همیشه میگه پول ندارم و البته وام بدهکاره بعدم بشینی پای ارزوها و حرفاش دوست داره اگه پولدار شد مادرش رو به آرزوهای نرسیدش برسونه چون باباش که ادم خسیس و فقیر بوده....

اخ از حرص مردم از دستش ...بهش گفتم پس من اینجا چکاره لابد قربانی خانواده شمام که چون بابات پول نداشته خرج زنش کنه تو باید بکنی...پس من کی به ارزوهام برسم 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره نیازهاتو براش مطرح کنی و اگه بهانه اورد بگو معلوم نیس من تا کی زنده بمونم که درآینده کسی واسم دل بسوزونه ، من الان نیاز دارم ، بعدا دیگه شاید نه اشتیاقی باشه نه عمری، بهتره هی اسم مادرشو نیاری چون تحریک میشه بدتر پولت نده و براش ثابت میشه تو حسودی

بهتره نیازهاتو براش مطرح کنی و اگه بهانه اورد بگو معلوم نیس من تا کی زنده بمونم که درآینده کسی واسم ...

بنظرم یواشکی هرماه بهش پول میده....چون همیشه پول کم میاریم....من راضی نیستم چون خودم خیلی کمبودای مالی دارم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹