2777
2789
بگو ببینم

سلام عزیزم خوبی 

میشه بگی که اون دختره زهرا ک از طرف علیرضا اومده دیگ چون با ی دختره ب اسم زهرا علیرضا میحرفید و  ایدیش هم همونه 

میخاستم ببینم دردسر ک نمیشه در آینده برام؟

علیرضا قید منو زده کاملا؟ آخه چون الان ۸ ماههه دیگ خاستگاریم بهم خورده باهم حرف نزدیم دیگ و کات تمام

و اینکه من کی ازدواج میکنم با نوید یا محمد ؟و کی میرم سرکار

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ببینم

میشه از حس حال الانم بگی؟ و اینکه ر فهمیده بهش حسی دارم؟ حسش چیه بهم میادجلو بهم پیشنهاد بده؟

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

سلام عزیزم خوبی میشه بگی که اون دختره زهرا ک از طرف علیرضا اومده دیگ چون با ی دختره ب اسم زهرا علیرض ...

عزیزم برای این حجم از خواسته باید بری پیش فالگیر و رمال 

نه حس ششم

سلام عزیزم خوبی میشه بگی که اون دختره زهرا ک از طرف علیرضا اومده دیگ چون با ی دختره ب اسم زهرا علیرض ...

برای علیرضا حسم خوب نیست

بنظرم بیخیال شو

برای کار هم خودت باید تلاش کنی ولی حتما میری سرکار 

بعدشم ازدواج

عزیزم برای این حجم از خواسته باید بری پیش فالگیر و رمال نه حس ششم

سوال خاصی نیست عزیزم

گفتم ک من با نوید ازدواج میکنم یا محمد  و اینکه اون خاستگار قبلیم برام دردسر ب نظرت درست نمیکنه؟

چون زیاد توضیح دادم فکر میکنی زیاده وگرنه سوالات کمه جیگر

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

عزیزم میشه حست رو راجبه ایندم و ازدواجم بگی لطفاکی ازدواج میکنم و با چجور ادمی

عزیزم حس ششم یعنی اینکه الان یه چیزی توذهنت باشه 

بتونم بگم 

آینده بین که نیستم

بعد چرااا همتون فکر ازدواجید🤐

برای علیرضا حسم خوب نیستبنظرم بیخیال شوبرای کار هم خودت باید تلاش کنی ولی حتما میری سرکار بعدشم ازدو ...

علیرضا ازش خیلی وقته جدا شدم ۸ ماهه هستش ک جدا شدم 

آخه اون دختره پیام‌داده ب بابام ب دروغ گفته من دوست محدثه ام از طرف علی  بوده میدونم ب نظرت برام دردسر درست نمیکنه که؟

بابام حتی جوابشون رو نداده گفتم جواب نده اینا عوضی

چون شماره اینا رو عوض کردم اینا هم زنگ زدن دیدن خاموشم پیام دادن ب دروغ ک ارع من دوست محدثه ام محدثه گوشیش خاموشه میشه شماره اش رو بدید

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️