2777
2789
عنوان

بنظرتون بازیگری که ازش شکایت شده کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 41 پست
خب باید با عقل جور دربیاداون همینجوریشم با عصا راه میره بعد جون داره آزار جنسی کنه

😂😂😂😆😆😆

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

قضاوت نکنید چیه چی گفتیم مگه حالا اینا سوپر استارهایین که فیلمهاشون در حال اکرانه بین ایناست دیگه

خب عزیزم دقیقا قضاوت کردید!

از کجا مطمئنی؟!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم دقیقا قضاوت کردید!از کجا مطمئنی؟!

یه حدسه با حدس ما که نمیگیرن اینا رو همینم اسمش پخش نمیکنن نگران نباشید هواشونو دارن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای من راضیم شهاب حسینی بهم تجاوز کنه 😋با کمال میل میپذیرم

چی😮😮😮

فک کن من و شهاب 🤣

😑😂

وقتی کسی برای خودش ارزش قائل نباشه اینجوری میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چرا خودتو میکشی پایین خواهر

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.