2777
2789

۱۸ سالمه و با مادرم خیلی به مشکل بر می خورم.

مامانم یه زن پشت کوهی و فلان نیست خیلی هم روشن فکره و خیلی چیزا بلده و می دونه واسه همین فکر می کنم تجربیات زیادش و دانسته هاش باعث میشه به دنیا بدبین باشه و تو خیلی چیز ها سخت بگیره و به همه تو زندگی شک داشته باشه..

خودش همیشه میگه همه آدمای بدی هستن تا وقتی خلافش ثابت بشه. واسه همین من خیلی مورد امتحان کردنش قرار میگیرم.

حالا از این بگذریم مشکل من با مادرم علاوه بر این یه چیز دیگه س.

البته مشکل رو اکثرا من درست می کنم. یکم حواس پرت و فراموش کارم و باعث میشه خواسته های مادرمو گاهی اوقات یادم بره، مثلا وقتی ازم میخواد بعد از ناهار لباس ها رو بندازم تو ماشین لباس شویی ممکنه یادم بره بعد خیلی ناراحت میشه.

از اول عمرم تا الان تقریبا همینم..

یه موضوع دیگه هست که خیلی لاغرم و میلم به غذا نمی کشه. دکتر میگه چیزیم نیست و ژنتیکی اینجوریم چون مامان و بابامم همچین چاق نیستن.

همین لاغریم باعث شده خیلی ها به مامان و بابام متلک بندازن و بگن یه چیزی بدین بخوره دخترتون. مامانم میگه با این وضعیتت آبروی مارو جلو مردم می بری فکر می کنن ما تو خونه چیزی نداریم بدیم تو بخوری جون بگیری.

زیر چشمام از دوران بچگی که سیاهه و باز مامانم میگم قیافه تو مثل معتاد ها کردی از بس چیزی نمی خوری، آدم خجالت می کشه جایی بگه تو بچه شی

بیرونم میرم ماسک میزنم خداییش چون صورتم لاغره و بینیم آریایی با سیاهی زبر چشام چیز جالبی در نمیاد😐

گوشی و اینترنت شخصی و فضای مجازی ندارم چون مامانم معتقده هر بارکه امتحانم کرده من ازش رد شدم چون از گوشی و اینترنت سو استفاده کردم

(اینجوریم نیست که مثلا تو گوشی با پسرا ارتباط گرفته باشم یا خدایی نکرده جاهای بد رفته باشم تو گوشی. اینجوری که مثلا وقتی ۱۳ سالم بود علاقه داشتم پروفایل ها رو نگاه کنم و مامانم برای اینکه ببینه چقدر به حرفش گوش میدم می گفت پروفایل ها رو نگاه نکن، یا به جز پی وی معلمت و پرسیدن سوالت پی وی کسیو جواب نده و... و منم متاسفانه بچه بودم و نمیدونستم داره امتحانم می کنه و انجام می دادمش، کلی امتحان کردن های مشابه به این خلاصه همین شد که گوشیو ازم گرفتن تا الان که ۱۸ سالمه) حتی اگه بفهمه تو سایت کابری زدن خیلییییی عصبی میشه و میگه با اجازه کی این کارو کردی؟ در حالی که ازش اجازه هم می گرفتم نمی ذاشت اما من واقعا نمی تونم و نیاز دارم به مشورت..

چون پیش روانشناس هم نمی تونم برم... مامانم اعتقادی بهش نداره (در صورتی که میدونه خودم می خوام روانشناس شم تو آینده روانشناسا رو خیلی هم دیس می کنه) میگه روانشناسا که نمی تونن از جزییات زندگی تو و فرهنگ خانوادگیت سر در بیارن پس نمی تونن بهت مشاوره درست بدن و اکثر دانسته هاشون بر اساس کتاب های روانشناسی دانشگاه های خارجه که کاملا با فرهنگ ایرانی و خانوادگی ما فرق دارن. اونا فقط یه مشاوره کلی میدن که اونم به دردت نمی خوره.

من موندم واقعا چیکار کنم، نمی خوام انقدر اذیتش کنم و زندگی خودمو به گند بکشم..

اگه واقعا می تونین کمکم کنین و راه حل بگین، بفرمایید لطفا..

اگه تو سایت روانشناس می شناسید هم تگش کنین بی زحمت🙏

@تراپیست_بیکار

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

خب ببین اینکه مادرت سختگیره صد درصد چیز بدی نیست درسته که زیادش بده ولی به اندازش خوبه منم خودم یه پسرم و از بچگی تا الان که 18 سالمه مثل خودت این مشکلو دارم و خانوادم مخصوصا پدرم خیلی سختگیره و همیشه منو چک میکنه که یهو کار غلطی نکنم منم تهش میرفتم اینستا ولی خودتم میدونی اینستا جای جالبی نیست و از بدشانسیم بابام اومد اینستا و یهو یه چیز مسخره اومد و گفت دیگه نمیزارم بری پای گوشی الانم که زحمت کشیدم و کار کردم و کامپیوترمو با کمک بابام جمع کردم بازم خیلی حواسش به کارام هست ولی من اینو به چشم خوب میبینم و میگم حداقل مثل خیلی از پسرای دیگه رهام نکردن توی جامعه که الاف و بیکار و معتاد نشدم توی جامعه و یه هدفی واسه زندگیم دارم چه ورزشی چه درسی و اینم که گفتی بینیت آریایه اصلا هم چیز زشتی نیست و خیلی هم باید به خودت افتخار کنی که ژن زیبای آریایی و ایرانی رو داری و گودی زیر چشمم اونقدرا بد نیست و میشه راحت حلش کرد مشکلشو و لاغریت هم به قول معروف همون تیپ بدنی اسکینی ( skinny ) هست و خیلی هم توی دنیا و همین ایران تیپ بدنی جزابیه و اینو بدون که هرکی بهت اون حرفارو میزنه داره به تیپ بدنی قشنگت حسودی میکنه پس اصلا اهمیت نده و جدیشون نگیر . و آره خانواده منم با روانشناس کلا مشکل دارن منم مجبور شدم خودم بشینم هر روز مقاله های علمی از دانشمندا و روانشناس های مختلف ایرانی و خارجی بخونم تا از نظر ذهنی و روحی و جسمی آروم بشم پس در کل ریلکس باش 👍😉

ایران همیشه جاویدان . #خلیج_فارس

سلام عزیزم

فرداصب حتما جوابتو میدم.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اولا تبریک میگم. توی ۱۸ سالگی خیلی پخته و قشنگ صحبت میکنی. بدونِ بی‌احترامی ب مادرت حرفاتو زدی

دوم اینکه ی کم مادرت رو درک کن.. ماهایی ک توی جامعه زیاد بودیم و چیزای ناجور زیاد دیدیم، ناخودآگاه بدبین میشیم

و فک میکنیم همه آدما بدجنس ان و میخان ب عزیزان ما ضربه بزنن.

خودمون رو کاملا آگاه ب حساب میاریم. اما اطرافیان مخصوصا بچه‌ها و نوجوون‌هارو ساده و طعمه اینجور آدما فرض میکنیم و همش میگیم باید مواظبت کنم ی وقت دخترم فلان اتفاق ک برای فلانی افتاده، براش تکرار نشه!!! خودمونم میدونیم داریم زیاده روی میکنیم و همه آدما بد نیستن..  اما باخودمون کنار نمیایم!

مادر شما دیگه زیاده‌روی میکنه.. اینکه شما توی ۱۸ سالگی نتونی حتی سایت بیای بنظرم زیادیه. اتفاقا اینجاس ک مشاور خانواده کمک میکنه

میدونی چرا؟ چون هرچقدم تو بخای قانع‌ش کنی اون قانع نمیشه چون نمیخاد ! دوس داره فک کنه حق باهاشه! حالا اینجا یه مشاور از دید بالاتر بهش تذکر میده و مجبور میشه قبول کنه

بنظرم تا جایی ک میتونی ازش بخواه 

بگو اوکی اصلا اشکال از منه  قبول. بیا بریم مشاوره تا من اشکالاتم رو حذف کنم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

درمورد لاغر بودنت با پوست و استخونم حرفتو درک کردم

چون منم ی زمانی لاغر بودم دقیقا تو سن تو تا ۲۴ سالگی حدودا

خالم ب همه گفته بود این معتاده!!

ببین ۲راه بیشتر نیس برای این مشکل. یا ب حرفای بقیه اهمیت ندی ک بنظرم اصلا شدنی نیس. هرچقدم بخای بیخیال باشی باز عصابت بهم میریزه 

راه دوم اینکه ی کم وزن بگیری. من این راه رو رفتم خداروشکر الان عالیم  جوری ک همه میگن خیلی خوب شدی مواظب باش از این چاق تر نشی دیگه🤣

با یک راه ساده! هرشب سیب زمینی آبپز میخوردم

و هرروز صب و شب ۲ قاشق شیرخشک !

بنظرم اگ لاغری‌ت بیش از حده جوری ک خودتم داری عذاب میکشی، ی کم وزن بگیری بد نیس

درمورد فراموش‌کار بودنت خب این مورد شاید تنها اشتباه تو باشه

عزیزم مادرها اینجورین ک وقتی از یک کار ما عصبی میشن، بعد این عصبانیت رو ب همه چی تعمیم میدن و کلا ب همه چی گیر میدن!

مثلا میگم ی کار ازت میخاد انجام نمیدی. ۲ دیقه بعد ک گوشی دستته میگه آررررره فکرت همش دنبال گوشی و پسراس ک کاراتو یادت میره!!!  

ی مدتی سعی کن حواستو خیلی جمع کنی. کارایی ک ازت میخاد ب نحو احسن انجام بدی ک چیزی برای گیر دادن نداشته باشه

ب نگرانی هاشم با لجبازی و دعوا جواب نده چون مطمعن باش بدتر گیر میده بهت. سعی کن رابطه دوستانه‌تری باهاش داشته باشی

توی یه رابطه دوستانه بهتر میتونی خاسته‌هاتو بگی و ازش بخای ی کم متعادل تر رفتار کنه

۲تا مورد.  اصلا درمورد نقش پدرت چیزی نگفتی؟ طرف توعه یا طرف مادرت؟ 

ب درس خوندنت و پوشش‌ت هم گیر میده؟

درمورد فراموش‌کار بودنت خب این مورد شاید تنها اشتباه تو باشهعزیزم مادرها اینجورین ک وقتی از یک کار م ...

ممنونم

پدرم معمولا میگه بحث نکنید، اوایل طرف من بود الان میگه مامانت راست میگه

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

درمورد فراموش‌کار بودنت خب این مورد شاید تنها اشتباه تو باشهعزیزم مادرها اینجورین ک وقتی از یک کار م ...

نه به پوشش و درس خوندنم گیر نمیدن دوتاشون چون هردو هم درسم هم پوششم معقوله

عزیزم اولا تبریک میگم. توی ۱۸ سالگی خیلی پخته و قشنگ صحبت میکنی. بدونِ بی‌احترامی ب مادرت حرفاتو زدی ...

اینو بهشون گفتم که بریم مشاوره من مشکلم رو حل کنم اما میگه مشاور ها جزییات و فرهنگ خانوادگی ما رو درک نمی کنن و نمیتونن درست راهنماییت کنن.

به زبون ساده تر بگم میگه مشاور های این دوره زمونه نوجوون ها رو پررو می کنن😅

خب ببین اینکه مادرت سختگیره صد درصد چیز بدی نیست درسته که زیادش بده ولی به اندازش خوبه منم خودم یه پ ...

از شما هم خیلی ممنونم، اینکه به عنوان یه همسن و سال منو خوب درک کردین حالمو خیلی بهتر کرد😄 ممنونم برادر🙏🌷

ممنونمپدرم معمولا میگه بحث نکنید، اوایل طرف من بود الان میگه مامانت راست میگه

آره درسته. پدرها معمولا همینطورن

میدونی چرا؟ چون میخان فقط بحث رو جمع کنن. حوصله هرشب جنگ و دعوا رو ندارن. بعد میگی اوایل طرف تو بوده. خب واضحه ک وقتی طرف تورو می‌گرفته  باز بین خودشو مامانت دعوا میشده و باید کلی از مامانت حرف میشنیده ک چرا طرف تورو گرفته!

اینجوری شده ک بااینکه خودشم میدونه حق با مامانت نیس فقط ی کلمه میگه مامانت راس میگه ک مثلا دعوا تموم شه و باز نخاد ب مامانت جواب پس بده.

اینو بهشون گفتم که بریم مشاوره من مشکلم رو حل کنم اما میگه مشاور ها جزییات و فرهنگ خانوادگی ما رو در ...

آره متاسفانه طرز فکر سنتی پدر مادرا و اینکه زمان بچگی‌شون، حرف حرف پدر مادرشون بوده، باعث شده الانم همین توقع رو داشته باشن

ک چون اون زمان پدر مادر رعیس خونه بودن و دستور میدادن، الانم باید اینطور باشه و ما بهشون چشم بگیم یکسره !

چون اون زمان گوشی و ارتباط مجازی وجود نداشته، پس الانم نباید داشته‌باشه و حتما چیز خطرناکیه !

با یه کم درک متقابل مشکلاتتون حل میشه

ی کم شما کوتاه بیا..  ی کم مادرت  

بهش بگو باشه مشاوره نمیریم  اما بیا خودمون منطقی حرف بزنیم  و خاسته هاتو آروم آروم بهش بگو