2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ناراحتم بابت رنگ پوستمسبزه امبعد فکرشو کنین بابام میگه حیف که سبزه ای🫠و میگن از بین دوستام ...

هیییی من بچه بودم بابام بهم میگفت سیاهی😐😐😐

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

هیییی من بچه بودم بابام بهم میگفت سیاهی😐😐😐

منم کل خانواده ن فقط بابام اینو میگفتن

متاسفانه کاریش نمیشه کرد ولی کاش آدما یکم شعور داشتن

من الان واقعا اعتماد به نفسی برام نمونده

در صورتی که خودم حس میکنم اونقدرها هم زشت نیستم

منم کل خانواده ن فقط بابام اینو میگفتنمتاسفانه کاریش نمیشه کرد ولی کاش آدما یکم شعور داشتنمن الان وا ...

دقیقا ااا عزیزم پدر منم همین بود و الان من اعتماد به نفسم زیر خط صفر 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

اولا که مردم الان کلی خرج میکنن سولار میرن که خودشون رو برنزه کنن، تازه ناراحتم چرا خط ش.ورت معلومِ. دوما زبون رو خدا داده برای همچین مواقعی، باشه پدر، دیگه از مخلوق خدا ارزشمندتر نیستن که. بده خرج سولار رو دستشون نزاشتین؟

.

جدای از اینا، پَن روشن کننده پوست بزنید به خودتون. یکجور صابون هستن که کف نمیکنن، برای تو حموم. بزرگ‌ترین خوبیش اینه که تیرگی های کوچیک و جای زخم و جوش رو هم پاک میکنه. قطعا اونقدرا هم روشن کننده نیست، جادویی هم نیست، ولی شاید باهاش حس بهتری گرفتین. یذره ریحانا رو نگاه کن! با اون رنگ پوست، ناخن دراز هم میزاره، قر هم میده، عشوه هم میاد!

هرکس جذابیت و زیبایی خودش رو داره دیگه فدات شم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.