2777
2789
عنوان

افتادگی پلک مادرزادی

92 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من افتادگی پلک شدید مادرزادی دارم وقرنیه چشمم هم مثل افراد عادی حرکت نمیکنه 

از بچگی تا الان کل دکترای ایران سرزدم اما هیچ کدومشون نتونستن کاری برای من انجام بدن یعنی افتادگی پلک با یه عمل حل میشه اما بخاطر اینکه قرینه چشمم حرکت نداره دکترا میگن اگر عملت کنیم نابینا میشی 

من یه جوون ۲۳, ساله ام این مشکل خیلی روی زندگی من تاثیر گذاشته روی زیباییم روی شغلایی که انتخاب میکنم روی زندگی آیندم اعتماد بنفسم 

دوستان لطفا کمکم کنید اگر خودتون یا کسی از آشنا ها  و اقوامتون مثل مشکل من رو داره و پیش دکتری رفته که تونسته درمانش کنه کمکم کنید دکتررو بهم معرفی کنید 

بخدا خسته شدم ، عذاب میکشم وقتز هم سن وسالای خودمو میبینم که سالمن ولی من بخاطر این موضوع نمیتونم پیشرفتی کنم💔

لطفا کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیفت و نخ و از اینجور کارا هم نمیشه انجام داد که از افتادگی پلکت کم بشه؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
قرنیه چشم مثل شما تاب نمیخوره میگه اگه پلکت بره بالا بخاطر قرنیه که تاب نمیخوره وآب تو چشمت جریان ند ...

باهاش كنار بيا 

خيلي ها مشكل انحراف دارن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست