2777
2789

من یه بچه شش ماهه دارم.خیلی بار سنگینی رو دوشمه همه زحمات با کنه خیلی خسته میشم کلافه و عصبی میشم و هیچ وقتی واسه خودم ندارم و بچم از این مدلاست که یک لحظه هم نمیشه از بقلش بلند شد.عملا زندانی هستم

شوهرم خیلیییی قلیون می‌کشه خونه مادر شوهرم بالاست .منم یه موقعیتی که بچه رو میدم خونه مادربزرگش یا نیستش یک ربع بیست دقیقه می‌شینم قلیون میکشم یکم حالم خوب شه اعصابم بیاد سرجاش بتونم مال خودم باشم و کاری که دوست دارم رو بکنم ذهنم آزاد شه

شوهرم چند روزه حساس شده رو قلیون کشیدنم قبلاً هم خیلی گیر میداد تا اینکه دیشب بچه که خواب بود داشتم میشستم بکشم بهم گیر داد منم پاشدم ول کردم قهر کردم رفتم تو اتاق 

الآنم بهش یه اس ام اس دادم که من نیاز دارم مال خودم باشم و این حرفا.

چقدر بدبختیم ما که یه فرصت هم مال خودمون داریم که کاری که میخایم رو بکنیم این غر هارو باید بشنویم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شیر میدی ب بچت ک نکش لطفا

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگر شیر میدی حق داره نگران باشه... بخاطره سلامته بچه‌تون هم که شده توی فضای خونه نکشید بوی این قضیه تا ساعتها توی خونه میمونه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..