خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم عشقم خودم ندارم دختر خواهرم داره از شما چند درجس و مادر زادی بوده یا بعد ظبراتون اتفاق اف ...
من کف پای صاف هم دارم فک کنم مادرزادی باشه
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
سلام عزیزم عشقم خودم ندارم دختر خواهرم داره از شما چند درجس و مادر زادی بوده یا بعد ظبراتون اتفاق اف ...
خواهش میکنم عزیزم
سلام وقتتون به خیر. ببخشید من خواهرم میخواد بره یکی از رشته های فنی حرفه ای ولی معدلش مشکل ساز شده. همشهری شما هم هستیم. نمیدونیم کدوم هنرستان بریم که بنویسه🥲 هنوز کارنامه اش نیومده اما فکر کنم حدودا ۱۷بشه معدلش. میشه شما راهنماییم کنید و بگید برای دختر خودتون چی کار کردید و کجا نوشتید؟ درخواست دوستی هم میدم که اگه این جا راحت نیستید اون جا بگید🙏🌸
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
سلام درمان اسکولیوز اگر درجه و ارزیابی هایی که انجام میشود با درمان غیر جراحی درمان شود استفاده از بریس های طبی مثل بریس شنو و انجام تمرینات اصلاحی شرووت برای درمان استفاده میشود در مرحله اول حتما باید متخصص عکس گرافی شمارو ببینه تا بهترین درمان غیرجراحی براتون لحاظ شود اگر درجه خیلی شدید باشد و اسکولیوز بشدت پیش رونده باشد معمولا جراحی انجام می شود
سلام عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتی و توضیح دادی دختر خواهرم اسکولیوز دارند و ۲۰ درجس و بریس استفاده ...
سلام زیبا بریس شنو از جدیدترین و موثرترین بریس در درمان اسکولیوز میباشد در کنار اون از تمرینات مخصوص اسکولیوز که شروت میباشد باید حتما انجام شود تا بهترین اثرگذاری ها را داشته باشد اگر سوالی بود در خدمتتون هستم