2777
2789

من دو سال اول زندگی پیش مادر شوهرم زندگی کردم و این خانم سالم سالم بود ولی هیچ کاری نمی کرد و من از شوهر زمین گیرش مراقبت میکردم و غذا میپختم کارهای خونش انجام میدادم و اون خانم غذای من نمی خورد و می‌گفت تو کثیف هستی و با اینکه سالم بود و راحت کوه نوردی هم می رفت و هر روز می رفت پارک میگشت کلی اذیتم میکرد و کاری کرده بود تا 3 سال اول زندگیم تمام شوهرم می‌گفت تو زن کثیفی هستی ، موقع حاملگی می گفت اون تاریخی که من میگم باید بچه دنیا بیاد وگرنه حرام زاده هست و میگفتم لباس می‌خوام بخرم می‌گفت تو چی باشی که لباس بخواهی بپوشی خودم سر کار می رفتم و حقوق می‌گرفتم همه جا می رفت پشت من بد می‌گفت و همه رو با من بد میکرد تا شوهرم خسته شد و خونه رو مستقل کرد و حقوق این خانم داد دست خودش دیگه شروع کرد که تو خوب غذا میپزی بپز به من هم بده و من قبول نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرتون چطور قبول میکنن دخترشون تو. یه خونه با خانواده شوهر زندگی کنه 

خیلی عجیب هستید که با این مشکلات بچه دار هم شدید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

الان دیگه هفت ساله من جدا زندگی میکنم و مادر شوهرم چند ماه قبل عروس جدید اورد توی هیچ کدوم از مراسم هاش من و بچم دعوت نکرد 

و کاری کرد زندگی اون جاریم توی مراحل طلاق هست و الان دوباره دورش خلوت شده 

امروز زنگ زده شوهرم که بگو فلانی غذا بپزه بیار 

بعدم میگه وظیفشه باید بپزه 

این توی عقد برادر شوهرم و مراسم نامزدیش من دعوت نکرد و یه بشقاب غذا به من و بچم نداد الان که دوباره دورش خلوت شده یاد من افتاده 

پدر و مادرتون چطور قبول میکنن دخترشون تو. یه خونه با خانواده شوهر زندگی کنه خیلی عجیب هستید که با ای ...

من اولش نگفتن حدود 11 ماه همسایه بودم باهاشون ولی انگار اونجا بودم بعد کاری کرد شوهرم با خانواده من قطع رابطه کردن و من زوری بردن اونجا گفتن همینه که هست