ماهروخ2 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 6 عنوان کیا توی زانو شون پلاتین گذاشتن 49 بازدید | 4 پست من زانوم بر اثر تصادف شکسته یکماه پلاتین گذاشتن برام حالا زانوم خم نمیشه خیلی نگرانم به نظرتون درست میشه 1404/02/26 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asra_armi عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 21 فک میکنم طبیعی باشه. من داخل رانم پلاتینه تا چند وقت نمیتونستم خم کنم این که زانوعه بی زحمت تاپیکمو جواب بدین
ماهروخ2 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 6 فک میکنم طبیعی باشه. من داخل رانم پلاتینه تا چند وقت نمیتونستم خم کنم این که زانوعه بی زحمت تاپیکمو ... اره برا منم هم رانم هست هم زانوم شما پلاتین تون در اوردین
asra_armi عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 21 اره برا منم هم رانم هست هم زانوم شما پلاتین تون در اوردین نه در نیاوردم ولی بعد چند هفته ورزش کردن پام خم شد دکتر به من گفت به زور خمش کن مشکلی پیش نمیاد ولی اگه خم نکنی همونجوری میمونه
ماهروخ2 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 6 نه در نیاوردم ولی بعد چند هفته ورزش کردن پام خم شد دکتر به من گفت به زور خمش کن مشکلی پیش نمیاد ولی ... میشه بگین چه ورزشهایی کردینبعد اینکه تا چند وقت نمیتونستین راه برین
ماهروخ2 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 6 نه در نیاوردم ولی بعد چند هفته ورزش کردن پام خم شد دکتر به من گفت به زور خمش کن مشکلی پیش نمیاد ولی ... من وقتی خم میکنم سر زانو خیلی درد میگیره خیییلی