باهم قهریم الان ۵٫۴ روزه بعد همیشه یارانه که میومد برای من بود. غیر پول دیگ کازش میگرفتم. یعنی یارانه میاد تو کارت اون برام واریز میکنه. بعد لطفا نگید هنوز نامزدی هستی و اینا من چهارساله عقدشم و از روز اول نزاشت از خانوادم پول بخام بخاطر همین الان روم نمیشه هرچند خودشون میدن ولی خب... بعد الان قهریم. اصلنم دلم نمیاد فکر بکنه پیام میدم دارم منت کشی میکنم ازون طرفم پول ندارم. ولی احساس میکنم به غرومم بر میخوره نمیدونم پیام بدم یا نه. ولی واقعا بی فکر و منطقه.نمیزاره سرکار برم نه خودش شعورشو داره برام پول بزنه. حالا نمیدونم به نظر شما زشت نیست بهش پیام بدم بگم پول یارانه رو برام بزنه؟ به نظر خودم ک زشته😪😪
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊