2777
2789

همسر من هر روز چندین ساعت میره اونجا

حتی گاهی نهار و شامم اونجا میمونه

بعضی شبا هم دیر میاد خونه با برادر و خواهرهاش دور هم میشینن

دیگه خسته شدم از این وضعیت

زندگیم نظم نداره

دوست ندارم اونقدر زیاد بدون من بره اونجا

بهش گفتم هرموقع دعوتمون کردن باهم میریم

مواقع دیگه هم که خواستی خودت نهایت نیم ساعت برو یک سر ازشون بزن و برگرد

اما واقعا به نظرم بیشتر از اینکه خونه خودمون باشه

خونه پدرشه😐

هر دو سه ماه دو روز

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ۲ ماه میریم ۳ روز یا یک هفته اونجایم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

تنها نمیره هردوهفته‌یکباراونم من باید بگم بریم خونه بابااینا شده دوماه هیچی نکفتم خودشم ن‌گفته بریم ن‌رفته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
تو از بندگان برگزیده خدایی

خب دوریم از هم 

و هم شوهرم سرگرم کاره ب زور باید ببرمش بیشتر اونا میان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.