2777
2789
عنوان

همسرتون چقدر خونه پدرش میره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 37 پست
نه بابا من نظرم رو دوری و دوستیخونه مادر خودمم هفته ای یک بار میرمباید وابستگیش رو کم کنهچون واقعا د ...

عزمزمه فقط سعی کن مشکلتون با آرامش حل کنی نذار به قهر و دعوا بکشه 

سعی کن تو خونه خیلی ساکت و کم حرف نباشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو یه ساختمونیم دم به دقیقه اونجاست خستم کرده دیگه صبح تا شب اونجاست و به خواهرزادش سواری میده یا اونو ویبره پارک و بازار میگردونه کلا زندگیممونو فدای اون کرده حالم از خودشو خواهرزادش بهم میخوره

بقیه عروس و دامادها حضور دارن؟ فقط شما غایب جمع هستی؟

خیر بقیه نیستن

فقط برادر ها بدون خانوماشون

و خواهر ها بدون همسراشون

زیاد دور هم جمع میشن 

مگه مهمونی بزرگی باشه که مادر همسرم به خودم و بقیه عروس ها زنگ میزنه دعوت میکنه

وگرنه بقیه دخترها و پسرها خودشون زیاد میرن خونه مادرشون

اما جدیدا همسر من دیگه شورش رو در آورده

همش اونجاست

دیشب فیلم دانلود کردم و منتظر بودم بیاد باهم ببینیم شامم آماده

هرچی زنگ میزنم میگه الان میام

آخرم ۱۲ شب اومد

که من دیگه جوابش رو ندادم خوابیدم

خب شما و همسرتون اگه زیاد میرید دلیلی بر درست بودنش نیستکه بقیه هم مثل شما نخوان مشکل داشته باشنمرد ...

شما کلا میخای همسرت تو قفس کنی و محدود!

چرا چون خونه پدرشوهره خوشت نیومده همیشه بره

دیگه خونه پدرش نره کجا بره!

خب توام برو کی جلوتو گرفته عزیزم!

اما این ک شماهم دوست نداری بری دلیل نمیشه کارت درسته

خیر بقیه نیستنفقط برادر ها بدون خانوماشونو خواهر ها بدون همسراشونزیاد دور هم جمع میشن مگه مهمونی بزر ...

پس تلاش نکن حتما باهاش بری اونخا وقتی بقیه نیستن! ولی سرسنگین بابت همین قضیه فیلم برخورد کن ک بفهمه. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شما کلا میخای همسرت تو قفس کنی و محدود!چرا چون خونه پدرشوهره خوشت نیومده همیشه برهدیگه خونه پدرش نره ...

اتفاقا من مادرشوهرمم بنده خدا خودش عاصی شده بچه هاش همش خونشونن

بعد شما الان دقیقا 

از چی دفاع میکنی😂