2777
2789

ما بعد یک سال تلاش این آقا رفیق شدیم و همکلاسی قدیم زبانم بود بعد پنج سال پیداش شد در حالی که من پنج سال بود اون زبانکده نمیرفتم و گفت خوشم میاد و فلان منم بعد یک سال رفیق شدم شمارمو پیدا کردنش جریان داره بعد ۳ هفته رل زدیم من اصولا آدم سردیم و یکم سفت اما یه روز دوستم گوشیمو برداشته بود و از طرف من عشقم خطاب کرده بود به خدا تا اون موقع از زبونش کلی حرف عاشقانه می‌ریخت دوستانم زورم کرد منم دیگه عزیزم و اینارو گفتم نمی‌دونم چرا سرد شد 😑😂

خلاصه اواخر ماه دوم بود که می‌گفت حوصلتو ندارم فلان من بد وابسته شده بودم تحملش میکردم یه  دو روزی بود من زنگ میزدم به این دوستش جواب میداد و گلیم دعوا میکردیم خلاصه مطلب یه روز قهر کردم بعد ۲ ساعت گفت بیا برگرد و فلان منم خر برگشتم گفت می‌خوام ببینمت گفتم وایسا بعد سه ساعت  از خونه زدم بیرون گفتم مامان من میرم گفت باشه نمیدونه جریانو مامانم خلاصه زنگ زدم بهش دوستش برداشت گفت امیر نمیخواد ببینتت فهمیدم این کوکش می‌کنه گفتم ادمو سگ گاز بگیره ولی خیط نشه دوستت چند دقیقه پیش بهم زنگ زد برا غلط کردم من فهمیدم اکسمو داره خفه میکنه

@اومد پیشم یه گنده گویی کرد دوستش من زدم  دوستشو 🙂🥺😂 البته حقش بود بکشمش باز چیزی نگفتم گفتم عیب ندارم چون اکسم یه بار سر من با اون یک ماه قهر بود دیگه اینم کینه داشت گفتم بین اینارو بهم نزنم به دوستش گفتم حساب من و اکسمو جدا بدون از فردا اکسم رفت جواب نداد خلاصه بعد ۴ روز یکم حرف زدیم گفت به خاطر خودت رفتم و فلان بهت خدمت کردم دلیل قانع کننده ای نداد منم بیخیال شدم رندوم دوستاشو می‌فرستاد پیوی مخمو بزنن منم باهاش آخریه دعوا کردم بکش بیرون حاجی اونم گفت دست از سرم بردار در حالی که اون دوستاشو می‌فرستاد می‌گفت دوستای من نیستن منم بهم بد برخورد دیگه پیام ندادم بعد چند روز پیش زنگ زد بیا امانتی داری دستم ازم بگیر گفتم چی گفت کادو ها گفتم بنداز اشغال داشت نخ میداد منم دیگه بد پاچه گرفتم @بعد برگشت گفت بای دیروز زنگ زد چرا زبان نمیای آخه من تازه به خاطر این زبانکدمو عوض کردم گفتم نمی‌دونم گفت دلم برات تنگ شده گفتم یالانچیا .... خلاصه گفتم یادته بهم گفتی دست از سرم بردار منم دست از سرت برداشتم حالا چیه هی زنگ میزنی و فلان گفت تو ادمو ..ر می‌کنی وقتی زنگ میزنه آدم پشیمون میشه  منم گفتم کار نداری گفت بیا ببینمت گفتم دلیلی نداره    گفت از همین الان دنبال دلیل نباش گفتم برا وقتم ارزش قائلم خلاصه ماجرا انقدر گفت گفتم شنبه با دوستم گفت من تنها کار دارم گفتم من ندارم گفت من به خاطر دوستم رفتم چون مثل داداشمه و اینکه تو درسات افت کردی گفتم بعد ۲ یا ۱ ماه میام منم گفتم فکر کردی به دوستت میگی دختر فدای تو نمی‌دونم تو ارزشت بالاس ولی تو یه انگلی که نه برا دوستت ارزش قائل شدی کلا قیدمو بزنی نه من که گذاشتی رفتی و الآنم اومدی غلط کردم خودتم این وسط خراب کردی من بازیافت بلد نیستم خلاصه شنبه قراره ببینمش می‌خوام بکشم داخل دهنش

@اومد پیشم یه گنده گویی کرد دوستش من زدم  دوستشو 🙂🥺😂 البته حقش بود بکشمش باز چیزی نگفتم گفتم عیب ندارم چون اکسم یه بار سر من با اون یک ماه قهر بود دیگه اینم کینه داشت گفتم بین اینارو بهم نزنم به دوستش گفتم حساب من و اکسمو جدا بدون از فردا اکسم رفت جواب نداد خلاصه بعد ۴ روز یکم حرف زدیم گفت به خاطر خودت رفتم و فلان بهت خدمت کردم دلیل قانع کننده ای نداد منم بیخیال شدم رندوم دوستاشو می‌فرستاد پیوی مخمو بزنن منم باهاش آخریه دعوا کردم بکش بیرون حاجی اونم گفت دست از سرم بردار در حالی که اون دوستاشو می‌فرستاد می‌گفت دوستای من نیستن منم بهم بد برخورد دیگه پیام ندادم بعد چند روز پیش زنگ زد بیا امانتی داری دستم ازم بگیر گفتم چی گفت کادو ها گفتم بنداز اشغال داشت نخ میداد منم دیگه بد پاچه گرفتم برگشت گفت بای دیروز زنگ زد چرا زبان نمیای آخه من تازه به خاطر این زبانکدمو عوض کردم گفتم نمی‌دونم گفت دلم برات تنگ شده گفتم یالانچیا .... خلاصه گفتم یادته بهم گفتی دست از سرم بردار منم دست از سرت برداشتم حالا چیه هی زنگ میزنی و فلان گفت تو ادمو ..ر می‌کنی وقتی زنگ میزنه آدم پشیمون میشه  منم گفتم کار نداری گفت بیا ببینمت گفتم دلیلی نداره    گفت از همین الان دنبال دلیل نباش گفتم برا وقتم ارزش قائلم خلاصه ماجرا انقدر گفت گفتم شنبه با دوستم گفت من تنها کار دارم گفتم من ندارم گفت من به خاطر دوستم رفتم چون مثل داداشمه و اینکه تو درسات افت کردی گفتم بعد ۲ یا ۱ ماه میام منم گفتم فکر کردی به دوستت میگی دختر فدای تو نمی‌دونم تو ارزشت بالاس ولی تو یه انگلی که نه برا دوستت ارزش قائل شدی کلا قیدمو بزنی نه من که گذاشتی رفتی و الآنم اومدی غلط کردم خودتم این وسط خراب کردی من بازیافت بلد نیستم خلاصه شنبه قراره ببینمش می‌خوام بکشم داخل دهنش @ولی رفته دوراشو زده به نظرتون تصمیمم درسته؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایده قشنگیه ولی موقع رفتنش بدجور دلم شکست می‌خوام غرورشو خورد کنم آخه من خیلی مغرورم تو عمرم فقط برا ...

وقتی پاشی بری دیدنش یعنی بازم غرورتو میشکنی

دقت کن شدی سرگرمی برای خودش و دوستش