2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای قورمه من از ساعت نه صبح اینا میزارم تا ساعت دو قشنگ جا بیوفته وقتاییم که سرکارم و خونه نیستم شب درست میکنم نیمه پخته میزارم بعد رسیدم خونه میزارم قل بخوره و قشنگ جا افتاده بشه بنظرم هرچقدر بیشتر بمونه همونقدر جا افتاده تر و خوشمزه تر میشه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ما قرمه رو طرف خودمون حداقل نصف روز یا بیشتر میزاریم جا بیوفته 

قیمه هم همون ۵ ساعت بسته 

وای هوس کردم فردا بپزم یکیشو😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

آبش رو مرتب اضاف میکنید؟

نه😐

همون اول اونقدری میریزیم که نیاز ترمیم مجدد اب نباشه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تو اون ۷ ساعت مرتب اب اضاف میکنی!؟اخه بعد دوسه ساعت ابش کم میشه

نه چون اندازه اش دستم اومده، ضمنا چون شعله زیرش خیلی ملایمه فقط جوش ریز میزنه و پخته میشه و جا میفته، آب زیاد کم نمیکنه 

توی زودپز هم شعله رو‌کم میکنم و‌حدود ۳ ساعت میزارم بپزه، اینجوری خوب جا میفته وگرنه یکساعته خم میشه توی زودپز پخت

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...