2777
2789
عنوان

هم درس هم کار

63 بازدید | 12 پست

لطفا راهنمایی کنید چجوری هم کار میکند هم درس میخونید، من هر جا میرم میگم دانشجو قبول میکنید میگن نه ، البته قراره از مهر برم دانشگاه ولی هرجا میپرسم میگن دانشجو نمیخایم :(

رشتت چیه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اگه دوست داشته باشین من میتونم به فرصت کاری بهتون معرفی کنم

تلگرام بهم پیام بدینtak_1664 حسین پور هستم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی با کار تودوران دانشجویی موافق نیستم

دانشگاه یکسره کلاس باید بری و درگیر درس باشی

بعدش برای کار وقت هست

مگه اینکه ب لحاظ مالی واقعا توسختی باشی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

کار خودتو داشته باش 

من ک انلاین شاپ زدم ولی خب میتونی بری  ی خدمات زیبایی یاد بگیری مثلا  مژه یا ناخن  یا رنگ و میز اجاره کن از سالن 

دیگه. تو ساعت هایی که میتونی برو ب مشتری هات برس  

اینا کارایی هم هستند که. درامد خوبی دارند حتی اگه مشتریت کم باشه 

البته که خودت بابد تبلیغ کنی پیج بزنی و مشتری جذب کنی سالن بهت مشتری نمیده تو این حالت 

کار خودتو داشته باش من ک انلاین شاپ زدم ولی خب میتونی بری ی خدمات زیبایی یاد بگیری مثلا مژه یا ناخ ...

عزیزم میتونم آیدی تلگرامتونو داشته باشم یا پیج اینستا راجب آنلاین شاپ حرف بزنیم ، منم خیلی وقته تو فکرشم ، یکم راهنماییم کنین ممنون میشم

خیلی با کار تودوران دانشجویی موافق نیستمدانشگاه یکسره کلاس باید بری و درگیر درس باشیبعدش برای کار وق ...

آخه شما فک کن خانواده که کلا موافق نیستم دانشگاه آزاد درس خوندن هیچ جوره ام گردن نمیگیرن هزینه هارو ، شوهر هم همینطور🫠

آخه شما فک کن خانواده که کلا موافق نیستم دانشگاه آزاد درس خوندن هیچ جوره ام گردن نمیگیرن هزینه هارو ...

نمیشه دولتی بیاری؟

یک سال پشت کنکور بمون اگ حوصله خوندن داری

بعدم دانشگاه آزاد واقعا هزینه هاش خیلی زیاده و خیلی از خانواده ها این هزینه رو ضروری نیمدونن

میگن ی سال دیگه بمون  دولتی بیار

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نمیشه دولتی بیاری؟یک سال پشت کنکور بمون اگ حوصله خوندن داریبعدم دانشگاه آزاد واقعا هزینه هاش خیلی زی ...

اون که پلن اولمه ، کنکورم دادم ، ولی اگه نشد دیگه تزاد

حسابداری

حسابداری که رشته سختی نیست میتونی در کنارش کار کنی ولی بنظرم یه هنری یاد بگیر و ازش درامد کسب کن مثلا تو کافه و اینا کار کردن به درد نمیخوره تو ارایشگاهی خیاطی جایی دنبال کار بگرد دوره میکاپ یا شنیون یا لیفت مژه ابرو شرکت کن بعد تو یه سالن مشغول شو

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

حسابداری که رشته سختی نیست میتونی در کنارش کار کنی ولی بنظرم یه هنری یاد بگیر و ازش درامد کسب کن مثل ...

مرسی جیگر از راهنماییت ، شما کدوم شهرین کسی رو میشناسین خوب آموزش بده برای بازار کار؟ چون من مواد و وسیله های کاشت ناخونو دارم ولی استاد خوبی نداشتم دیگه میترسم جای دیگه برم کلاس😂

مرسی جیگر از راهنماییت ، شما کدوم شهرین کسی رو میشناسین خوب آموزش بده برای بازار کار؟ چون من مواد و ...

شیرازم نه والا سراغ ندارم ولی مربی خوب پیدا میشه یکمم خودت مدل پیدا کن رو ناخناشون کار کن دستت راه میوفته