2777
2789

سلام

دوستان هرکس  اطلاعاتی در مورد کل هزینه های آزمایش و سونو بارداری و دکتر و زیرمیزی و هزینه سزارین در بیمارستان های خصوصی تهران+اسم بیمارستان داره میشه لطفا اینجا بگه؟

دارم بررسی میکنم ببینم هزینه های حدودی بچه دار شدن چقدره؟

سیسمونی هم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه در مورد هزینه هاش ممنون میشم

والا انقدر هزینه ها سرسام آوره،اول میخوام ببینم از پسش برمیایم اصلا یا نه😑

یه نظر دیگه هم بدید لطفا

با این شرایط مملکت + کمبود برق و آب که هرسال داره بدتر از پارسال میشه+ سطح آموزشی و فرهنگی ضعیف مدارس و ….

به نظرتون بچه دار شدن منطقیه؟

ما خونه و ماشین داریم و هر دو کارمندیم

درامد هر دومون روی هم حدود ۷۰ تومنه که ۳۵ تومن میره پای قسط هایی که داریم

از پس بچه و هزینه هاش برمیایم؟!

در ضمن ممکنه من کارمو از دیت بدم به خاطر بارداری و زایمان

به دهن سرویسیش میارزه؟😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوهای غربالگری حدود 2 تومنه. سزارین هم بین 30 تا 40 50 بدون زیر میزی البته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وااای چقدر حساب کتاب کردی ، دلت نی نی میخواد ؟ انشالله خدا خودش برات درست میکنه

آره دلم میخواد ولی خیلی میترسم بابت هزینه ها و بابت اینکه پشیمون بشم یه موجود بیگناه رو بیارم تو شرایط سخت

آره دلم میخواد ولی خیلی میترسم بابت هزینه ها و بابت اینکه پشیمون بشم یه موجود بیگناه رو بیارم تو شرا ...

من تهران نیستم هزینه غربالگری ها بین دو تا سه تومنه ( اگر این ما بین مشکلی وجود نداشته باشه ازمایش دیگری و از این دکتر به اون دکتر نخواد ، رسیکی چیزی وجود نداشته باشه) سزارین من توی بیمارستان بود و سزارینی هستم پول هزینه بیمارستان دولتی چیزی نشد .

ممنون از راهنماییت عزیزمایشالا به زودی نی نی بیاد بغلت سالم و سلامت🥰

ممنون عزیزم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیمارستان خصوصی یا دولتی ؟

خصوصی. دولتی رو نمیدونم

عزیزم من بلد نیستم درخواست دوستی بدمیه سوال داشتم ازتون🥺

قبول کردم

هزینه های درمان اگر ببمه داری که بستگی به بیمه فرق داره

اگر آزاده سونو OB نزدیک 700 تومنه ،غربالگری حدودا یک و خوردی میشه در طول بارداری اگر مشکلی نداشته باشی زیاد سونو نیاز نیست بری سونو OB با بیمه بستگی به بیمه حدودا تا 300 میشه غربالگری و ان تی هم با بیمه حدود هفتصد تا هشتصد میشه

هزینه زایمان هم دوستم سزارین با بیمه تامین اجتماعی بیمارستان دولتی گفت حدود 200 هزار تومن شده یه بنده خدای دیگه بیماریتان خصوصی با بیمه شده 15 تومن البته آزاد هزینه سزارین 40 تا 50 تومنه بعضی دکترا هم میگن سکه میگیرن بستگی به سختی عمل ربع ، نیم یا تمام سکه میگیرن

دیگه این بستگی به خودت داره که چقد حساسی و بخوای خرج کنی

به نظر من چیزی که زیاد برات خرج میاره هزینه ویزیت دکتراست چون اگر بخوای تحت نظر باشی و پرونده داشته باشی هر ماه باید بری ویزیت بشی آخراشم که دو هفته یه بار باید ویزیت بشی و داروهایی که طی بارداری باید مصرف کنی که آزاده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه نظر دیگه هم بدید لطفابا این شرایط مملکت + کمبود برق و آب که هرسال داره بدتر از پارسال میشه+ سطح آ ...

من از وقتی بچه بودم مردم از شرایط مملکت مینالیدن و امید به فردایی نداشتن ولی کسی که تلاش کرد پیشرفت کرده تو همین ممکلت؛ کسی هم که نشست و غر زد به جایی نرسیده . برای هدفت باید تلاش کنی هیچ وقت هیچ جا لقمه آماده دهن مردم نمیزارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من از وقتی بچه بودم مردم از شرایط مملکت مینالیدن و امید به فردایی نداشتن ولی کسی که تلاش کرد پیشرفت ...

من همیشه فکر میکردم اوضاع بهتر میشه

یا مهاجرت میکنیم یا همینجا اوضاع  بهتر از الانمون میشه بعد با آرامش بچه میارم

ولی متاسفانه فهمیدم که دخیره تخمکم پایینه و باید زودتر اقدام کنم اگه بچه میخوام😔