این سوالم کاملا جدیه. من اصلا متوجه نمیشم. قصد آقایون از دوستی با جنس مخالف بدون هدف ازدواج چیه؟ هم براش وقت میزارن، هم خرج میکنن. خب چرا به جاش ازدواج نمیکنن؟ مخصوصا تو سن های بالای 35 سال
ادمی که خانوم بازی کرده و زمان زیادیو به دختربازی سپری کرده دیگه عادت کرده به تنوع واقعا
وقتی میبینه میتونه زنای مختلف رو تجربه کنه چرا باید خودشو بندازه تو دردسر ازدواج
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
نه. البته اگر منظورتون رابطه ی جنسیه، منظورم کسانیه که رابطه ی جنسی ندارن.
ممکنه از روی دلسوزی و با حس خواهر برادری باشه
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21