2777
2789

مادرشوهرم و خاهرشوهرم خیلی با عروس اولی صمیمی شدن مخصوصا خاهرشوهرم که باهم سفر میرن و کلا تو بغل همن

ناگفته نمونه همینا سایه همو با تیر میزدن و چندین بار دعواها کردن و سه سال پیش سر قضیه خیانت برادرشوهرم که جاریم قهر کرد رفت دیگه از اون به بعد جونشون برا هم میره

ولی من و خانواده شوهر از همون اول با هم رابطه محترمانه و رسمی داشتیم و هیچوقت حرفی بینمون نبوده تا الان که ۱۳ ساله

ولی جدیدا من ازشون ناخوداگاه بدم اومده که میرم اونجا چقد گرم میگیرن چقد مادرشوهر طرفداری جاری و میکنن یا حتی خاهرشوهرم برگشنه میگع اول برا ما جاری بررگه است بعد تو بعدم جاری سومی

خلاصه االان عروسی گرفتن

حالا من کمتر میرم خونشون ولی مادرشوهرم زنگ میزنه نمیزاره نمیخاد انگار پیوند بینمون قطع بشه یا خاهرشوهرم اون سری میکف واقعا فلانی یعنی من عروس خوبیه

من بنظرتون چیکار کنم رفت امد قطع کنم یا اینا به کتفم نباشه

خب ادم احساس مقایسه میکنه که جالب نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

نه چرا قطع کنی عزیزم وقتی باهات خوبن اینا دلیل برای قطع رابطه نیست شوهرتون اخلاقش عوض میشه حالا بیا درست کن سر هیچ‌چی بهم میریزین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برادرشوهرت ۳سال قبل توعقدخیانت کرده وحالاعروسی گرفتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظر من چیز عادیه ک عروس بزرگتر تو فامیل جا افتاده تر باشه شمارو هم ک تایید کردن ان شاءالله شمام در اینده همینطور میشین حسادت نکن وقتی مقایسه میکنن همش فکر کن اون زودتر اومده بیشتر باهاشون بوده بیشتر فرصت محبت داشته بهشون بکنه

بنظر من چیز عادیه ک عروس بزرگتر تو فامیل جا افتاده تر باشه شمارو هم ک تایید کردن ان شاءالله شمام در ...

اخه تا سه سال پیش اینجور نبودن یهو ورق برگشت

دوری ودوستی تجربه ۲۰ سال زندگی ولی قطع ارتباط نکن بلاخره خانواده هستید وهمو میبینید وبه هم دیگه احتی ...

اره منظورم همون دوری و دوستیه نه قطع ارتباط

به نظر شما صمیمیت خوب نیست با خانواده شوهر؟

حسودی نکن روال قبلی خودت رو ادامه بده 

هرکس یه اخلاقی داره 

تو هرچی تلاش کنی مثل بزرگه باشی براشون، بدتر خراب میشه 

خبر که نداری شاید اینا هم اول خوب بودن بعد یه مدت بد شدن که شما اونو دیدی 

به نظرم وقتی برای شما اذیتی ندارن ربطی نداره بهتون با هم چطورن رفتار قبلیت ادامه بده 

من عروس اولم و جاریم سنش کمه و صمیمی میگیره خودشو همه حرفاشو با کاور شوخی میزنه هیچ کی هم ناراحت نمیشه اما امان از من اگ یوقت حرف حقی بزنم واویلا چون رسمی ام همینش بده ولی می ارزه ب اینکه هزار تا دردسر دیگه ندارم

خب شاید خواستن خیانت پسرشون رو جبران کنن دیدن ظلم بهش شده ولی مونده مهر و محبتا بیشتر شده.حالا واقعا ...

وضع مالی برادرشوهرم عالیههه چرا برنگرده