2821
2789
عنوان

من تاریک‌ترین نقطه زندگیو حس کردم

2314 بازدید | 87 پست

نمیدونم چی بنویسم و چجوری باهاتون درد دل کنم

نمیدونم هم که کجا برم چی بگم و چجوری درد دل کنم

از پررو بودن خودم متعجبم

ازینکه هنوز نفس میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم 

مشاور هستم 

در صورت تمایل 

می تونی درخواست 

بدی بیایی خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

فکر کنم نقطه تاریک هر آدم زمانی هست که حتی میل گفتن مشکلت رو به دیگران نداری و ترجیح میدی هیچی نگی

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

منم مثل توام یادم می‌افته به خودم میگم چطور تونستنم تحمل کنم چطور تونستم کنار بیام  دنیا خیلی نامرده...

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

نقاط تاریک و سقوط زیاد هس در زندگی 

اما به نظرم شخصی که در فامیل ما ادعا میکرد افسرده و از خودش راضی نبوده به نظرم زن موفقی بود که همه تعریفشا میکردن منتها اون انقدر غرق نقاط تاریکش بوده که به  نقاط مثبت خودش توجه نمکرده

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بچه ها من صبح تا شب کار کرده بودم

پامو کج نذاشتم

هر آدمی بابت یه اشتباه تقاص پس میده من همه ی عمر و جوونیو دادم

هیچکس نمیدونه چقدر توهین شنیدم و کتک خوردم

چقدر خلاقانه شکنجه شدم مگه چقدر میتونه یه مرد خشم داشته باشه نسبت به دختری که با عقل کم و سن کم اومده تو زندگیش

نمیدونم شکایتشو به کجا ببرم

یه نقطه ضعف دستش دارم اونم بچه م.خدا که منو نمیبینه اگر هست

خداروشکر من الان تو روشن ترین جاشم اینا چراغ های زندگی شمام روشن بشه

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

با وجود جدایی بازم کتک میزنه؟ عجب خریه ب خدا

یه چند وقت بزار فکر کنه نقطه ضعفت بچه ت نیست. حساسیت روش نشون نده ببین دیگه چه آتویی میخاد ازت بگیره خدانشناس

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز