2777
2789

باقری هستم هروزه کودکان دارای اختلال به جامعه ایران اضافه میشه این یعنی هشدار

بنده کارشناسی ارشد روانشناسی دارم خواهش میکنم وچهارسال تو این راه خاک خوردم والدین عزیز بیش فعالی اوتیسم دیجیتال بی بی. ...قابل درمان هست اما چندشرط داره اینکه از سن خیلی کم کلاس اغاز بشه ومستمر وهدفمند باشه وطیف کودک خیلی شدید نباشه کودک زیر پنج سال مغزی مثل خمیر داره وراحت مربی شکل میده من وهمکارام نه به خرف بلکه به عمل چندین کودک با رعایت نکات اصولی وارد چرخه زندگی عادی کردیم البته با روش abaروشی از اروپاست لطفا درمورد این تاپیک داخل گوگل سرچ وتحقیق کنید والبته من فقط یک وسیله هستم وکار نهایی دست بالایی هست خوشحالم که مت وسیله ای برای دادن زندگی عادی به این کودکانم 

سلام عزیزم من بچم متاسفانه بیبی دیجیتاله نمیدونستم و از چندماهگی واسش تلویزیون اموزش زبان میذاشتم تمام علایم رو هم داره الان میگه حتما باید تلویزیون روشن باشه حتی اگر کارتون نباشه میشه بگید چکار باید کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاش اینجا اطلاعات بیشتری میدادییه اطلاعات کلی راجب منشا این اختلال و عوامل محیطی موثر بر ان

عزیزم باورکنید اگر بخوام تایپ کنم اخه هروز میپرسن واین تاپیک از بین میره

به خیلی چیزا کم توجهی تقریبا بی توجهی میکنه معنی خیلی حرفارو انگار نمیدونه مثلا میگم فلان کارو نکن دقیقا اونکارو میکنه وسیله پرت میکنه کمی پرخاشگر شذه ۲سالو ۲ماهشه میگم فلان وسیله رو بده نمیده اسمشو صدا میزنم گااااهی برمیگرده هرکی اسمشو صدا میزنه توجه نمیکنه روابط اجتماعیش با همه خیلی ضعیفه بیشتر با بچه اوکیه اونم نه همیشه خودشو میزنه و......

ببخشید ۲سالو ۲ماه.حتی بردمش دکتر علامش کلا شبیه اوتیسم بود دکتر بم گفت خودت اوتیسمی بچه به این شیطون ...

عزیزم میشه خودتو گول نزنی من مادرهایی داشتم تو دوسالگی تست گرفتم وبودن اما قبول نکردن الان تماس میگیرن بیا کلاس اما من دیگه نمیرم چون مغز بچه تا پنج سالگی قابل درمان هدف درامدزایی ودرمان کودک هست نه فقط پول

ببخشید ۲سالو ۲ماه.حتی بردمش دکتر علامش کلا شبیه اوتیسم بود دکتر بم گفت خودت اوتیسمی بچه به این شیطون ...

البته اینم بگم زبانش نسبت به سنش کلا خچبه حرف نمیزنه ولی حروف انگلیسیو کامل میکه چندتا کلمه انگلیسی بلده. بلد نیست بنویسه ولی حروف انگلیسی هرجا ببینه میخونه مثلا اپل، تیوی، شیپ، های، بای، و.... چندتا کلمه بلده 

عزیزم میشه خودتو گول نزنی من مادرهایی داشتم تو دوسالگی تست گرفتم وبودن اما قبول نکردن الان تماس میگی ...

خواهش میکنم کلاس واغاز کنید اگر بامن من برای اثبات کارم شماره تماس خانواده هامو میدم واگر بدون من حتما مربی موردتاییدی پیدا کتید هدف درمان دلبند شماست چه بی من چه بامن

عزیزم میشه خودتو گول نزنی من مادرهایی داشتم تو دوسالگی تست گرفتم وبودن اما قبول نکردن الان تماس میگی ...

نه عزیزم من خودمو گول نمیزنم میخوام بگم یعنی علایمش هم دقیقا مث اوتیسمه و میدونم ک بیبی دیجیتاله گاهی اینقد سر یه چیز الکی گریه میکنه بهونه میگیره.

حالا شما میشهبگید برای بهبود چکار کنم؟؟؟؟؟

خواهش میکنم کلاس واغاز کنید اگر بامن من برای اثبات کارم شماره تماس خانواده هامو میدم واگر بدون من حت ...

توی اهواز مرکزی جایی نیست چطور میتونم باشما درارتباط باشم پیج دارید؟؟

البته اینم بگم زبانش نسبت به سنش کلا خچبه حرف نمیزنه ولی حروف انگلیسیو کامل میکه چندتا کلمه انگلیسی ...

کامل ازش بگیرید هرچیزی که قابل خوندن ودیجیتال حتما جمع بشه کاش جامعه ما قبل از بارداری مادرهای نازنین سرزمینمو اموزش میدادند