2777
2789

خودم جک اسپارو کراش همیشگیم بود از وقتی که دزدان دریایی کارائیب رو دیدم

هیچوقت هم کسی رو دستش نیومد

اون موقع فکر کنم کلاس چهارم بودم 🌝

تو فیلم های کره ای هم از لی مین هو یه زمانی خوشم میومد 

ولی من اینطوری نبودم که برم مدام بشینم تعریف کنم و این حرفا 

نهایتش اون فیلم رو به کسی معرفی میکردم 

بعد تو راهنمایی یبار بحث همین چیزا بود همه گفتن منم گفتم دو نفر قاه قاه خندیدن (به بقیه هم خندیدن ها)

حالا یکیشون فن گلزار بود یکی ماکان بند 😕🤦🏻‍♀️

فن که چه عرض کنم همیشه درباره اونا صحبت میکردن و زار زار اشک میریختن😐💔

این کاربری دومم هست 

آرنولد توی ترمیناتور

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یکی از مضحک ترین اعمال بشریت کراش شدن روی شخصیت فیلماس ده سال دیگه میفهمید چی میگم یا حق ✋

تو خودت ده سال دیگه میفهمی الان چی میگفتی🤣

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هعیی فقط منم رو لی مین هو کراش نداشتم😂🥲کلا باهاش حال نمیکنم ولی کیدرامرم 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

روی ته سو توی سریال جومونگ البته اون موقع من ۱۱ سالم بود زود از ذهنم حذف شد 

از روزی که عاشق شدم دیگه هیچ مردی رو نمیتونم بپسندم یا حتا به ذره بهش فک کنم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

ع منو می‌شناسی 😅خداییش کجاها دیگه ضد حال بودم من که خیلی وقته نبودم

ی بار فک کنم تو تاپیک کنکوریا دیدمت

کامنتای ناامید کننده میزاشتی واسشون

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅