الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من س سالشه بی نهایت شیطونه و حرف میزنه دیوار راستو میره بالا خیلی گریه میکنه برای هرچیزی گریه میکنه حرف گوش نمیده اصلا خوابش کمه . علائم چیه بنظرت ؟؟؟
دختر من س سالشه بی نهایت شیطونه و حرف میزنه دیوار راستو میره بالا خیلی گریه میکنه برای هرچیزی گریه م ...
هیچ چیش نیست .بچت سالمه .بدش سالمه و پر انرژیه تازه کلمات رو یاد گرفتت و میخواد به کار ببره .باید تخلیه بشه .بیش فعالم نیست .ببرش پارک و فضاهای مناسب که انرژیشو تخلیه کنه
شهربازی تند تند میبریمش میاد خونه باز همونه . اسباب بازی هرچی میخریم زود داغون میکنه خراب میکنه خورا ...
نذار به راحتی برچسب ADHD بهش بزنن.لطفا اول خوب مطالعه کن .اگه اینجور باشه بابد دارو بخوره و این خوب نیست.متاسفانه بیش فعالی رو به همه نسبت میدن .این اجازه رو نده .این دفه اگه بچه ساکت باشه میگن اوتیسمه.خودت مطالعه کن و بچه رو بشناس 💖