2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من س سالشه بی نهایت شیطونه و حرف میزنه دیوار راستو میره بالا خیلی گریه میکنه برای هرچیزی گریه میکنه حرف گوش نمیده اصلا خوابش کمه . علائم چیه بنظرت ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
دختر من س سالشه بی نهایت شیطونه و حرف میزنه دیوار راستو میره بالا خیلی گریه میکنه برای هرچیزی گریه م ...

عزیزم بدون تست من نمیتونم به کودک عزیز برچسب بزنم وتنها از روی تجربه بیش فعالی دارند

دختر من س سالشه بی نهایت شیطونه و حرف میزنه دیوار راستو میره بالا خیلی گریه میکنه برای هرچیزی گریه م ...

اگر تهران هستید حتمااموزش اغاز کنید چه بامن چه بی من هدف درمان کودک شماست مادر محترم

هیچ چیش نیست .بچت سالمه .بدش سالمه و پر انرژیه تازه کلمات رو یاد گرفتت و میخواد به کار ببره .باید تخلیه بشه .بیش فعالم نیست .ببرش پارک و فضاهای مناسب که انرژیشو تخلیه کنه

هیچ چیش نیست .بچت سالمه .بدش سالمه و پر انرژیه تازه کلمات رو یاد گرفتت و میخواد به کار ببره .باید تخ ...

شهربازی تند تند میبریمش میاد خونه باز همونه . اسباب بازی هرچی میخریم زود داغون میکنه خراب میکنه خوراکی همش براش میگیریم باز میگه میخوام میخره ولی نمیخوره اصلا یجوریه دیگه همه رو دغ میاره اصلا ساکت نمیشینه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
شهربازی تند تند میبریمش میاد خونه باز همونه . اسباب بازی هرچی میخریم زود داغون میکنه خراب میکنه خورا ...

عزیزدلم حتما چکاپ بشه بچتون بیش فعال هست یکی ازنشونه های بیش فعالی خرابکاری زیاد وتنوع طلبی در اسباب بازی هست 

عزیزدلم حتما چکاپ بشه بچتون بیش فعال هست یکی ازنشونه های بیش فعالی خرابکاری زیاد وتنوع طلبی در اسباب ...

ماسفانه مردم ما یادگرفتند بدون سواد پاشونو داخل کفش یکی دیگه بکنند

شهربازی تند تند میبریمش میاد خونه باز همونه . اسباب بازی هرچی میخریم زود داغون میکنه خراب میکنه خورا ...

نذار به راحتی برچسب ADHD بهش بزنن.لطفا اول خوب مطالعه کن .اگه اینجور باشه بابد دارو بخوره و این خوب نیست.متاسفانه بیش فعالی رو به همه نسبت میدن .این اجازه رو نده .این دفه اگه بچه ساکت باشه میگن اوتیسمه.خودت مطالعه کن و بچه رو بشناس 💖

اولین علامت در سن 18ماهگی یا 15ماهگی نشون داده میشهسرشو نسبت به اسمش برنمیگردونه واکنش ب اسم نداره ت ...

پسر من ۱۸ ماهگی اینا صداش میکردم به اسمش واکنش نشون نمیداد ولی ارتبلط چشمی داش اینم میتونه اتیسم باشه؟؟ الانم بزرگ شده واکنش میده ولی حرف گوش نمیده