2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه احتیاط شنبه هم بزن بی بی چک اما استرس نداشته باش دلم روشنه واست❤️

ممنونم عزیزم برام دعاکن دیگه میترسم بزنم اینووقتی زدم قلبم داشت ازجاکنده میشد

کارخوبه خدادرست کنه...
اما خیلی دردپریودی دارم این ازروز۷ تاحالااین استرسموبیشترمیکنه

لولای حاملگی طبیعی گلم مثل درد پریودی هست استراحت کن 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

ممنون عزیزم ولی دردپریودی دارم این یکم نگرانم کرده

نه هیچی نیست دلم روشنه که حامله ای بخدا 

اصلا استرس نداشته باش از خدا بخواه مراقب کنجد داخل شکمت باشه 

تورو خدا وقتی دیگه صد در صد مطمئن شدی از نی نی تگ کن تا بیشتر خوشحال بشم روحیه گرفتم با دیدن تاپیکت اصلا انرژی مثبت نی نیتو حس میکنم من 

نه هیچی نیست دلم روشنه که حامله ای بخدا اصلا استرس نداشته باش از خدا بخواه مراقب کنجد داخل شکمت باشه ...

ممنون گلم چشم حتما دوتا انتقال دادم خیلی برام دعا کن باحرفات یکم اروم شدم خداخیرت بده

کارخوبه خدادرست کنه...
ممنون گلم چشم حتما دوتا انتقال دادم خیلی برام دعا کن باحرفات یکم اروم شدم خداخیرت بده

سلااام عزیزم خوب شد اومدم دیدم‌تاپیکتو خیلی انرژی مثبت داشت انقدر خوشحال شدم خدارو از ته دل شکر کردم😍 برای منم دعا کن ۳ خرداد انتقال دارم راستی بار اولتون هستش ؟

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلااام عزیزم خوب شد اومدم دیدم‌تاپیکتو خیلی انرژی مثبت داشت انقدر خوشحال شدم خدارو از ته دل شکر کردم ...

سلام گلم اره باراولمه ولی عزیزم هنوزنگرانم پس فردا ازمایش بتادارم هنوز نمیدونم مثبت میشم یان اخه بی بی چکه حس میکنم خرابه

کارخوبه خدادرست کنه...
سلام گلم اره باراولمه ولی عزیزم هنوزنگرانم پس فردا ازمایش بتادارم هنوز نمیدونم مثبت میشم یان اخه بی ...

خدارو شکر عزیزم که همین بار اول نتیجه داد خدا حفظش کنه تا آخر😘نه نترس عزیزم برو خوشحال تو بکن خدارو شکر کن واسه ماهم دعا کن بعدشم دیگه چه جور مثبت میشه همینطوری نگران نباش

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر عزیزم که همین بار اول نتیجه داد خدا حفظش کنه تا آخر😘نه نترس عزیزم برو خوشحال تو بکن خدارو ...

ممنون گلم انشالله توهم مثبت بشی انشالله هیچ زنی بدون بچه نمونه   

کارخوبه خدادرست کنه...