2777
2789
عنوان

بنظرتون منطقيه كه بلاكم كرده😶

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
عزیزم مهم نیست اگر حتی برگشت جواب منفی بده

خب واقعا خانوادم رو نميدونستم چيكار كنم همش تماس ميگرفتن كه چرا نميام خونه

خانوادم در جريان اين اشنايي هستن ولي ميگن ساعت ١٠شب ديگه خونه باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه ساعت از ١٢هم گذشته بودميگفت بقيه هم تو پاركن مگه اونا هم خانواده ندارن؟مگه ما داريم چيكار ميكني ...

می گفتی شاید والدین انها واسشون مهم نباشه بچه شون کجاست

میگفتی من خانواده دارم و نظر خانوادم مهمه هر وقت نامزدیمون رسمی شد و تو شدی خانوادم اون وقت با نظر توعه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

گفتم ايناروووولي بازم تو كتش نرفت

اصلا ولش کن کسی که به نظر تو الان اهمیت نده فکر میکنی بعدا اهمیت میده بعدا هم میگه هر چی من گفتم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اصلا ولش کن کسی که به نظر تو الان اهمیت نده فکر میکنی بعدا اهمیت میده بعدا هم میگه هر چی من گفتم

ديگه بيشتر از ١٢شب نميتونستم بيرون باشم

بهش دليل شو توضيح دادم ولي بعد كه اومدم خونه ديدم بلاكم كرده