2777
2789

من مانتوییم و تیپ و پوشش معمولی دارم اما خانواده شوهرم چادرین و خیلی تا الان غیر مستقیم خواستن به من بگن که چادری باشم 

امروز خواهر شوهرم اومد خونم و گفت که خواب دیده من و برهنه دارن میندازن تو آتیش و میگن این گناه زیاد کرده خیلی اعصابم بهم ریخت حالا اگه همچین خوابی هم دیده درست نیست به حالت تحقیر و قضاوت بیاد برام تعریف کنه 

حالم از افکار و رفتاراشون بهم میخوره 

مگفتی تعبیرش اینه از گناه پاک شدم 

یا ک میگفتی شبا شام سبک بخور از پر خوری

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی توجه باش نشنیده بگیر عکس العمل نشون نده خدا هدایتشون کنه با این رفتار ادم رو زده میکنن از حجاب

دقیقا حالمو بهم میزنن فک میکنن چون چادر سرشونه دیگه بنده صالح خدان اما امان از زبونشون