2777
2789
عنوان

روز پسرای گلتون مبارک❤🌹🌹

92 بازدید | 9 پست

روزتون مبارک خوش تیپا.

روزتون مبارک گل پسرا

پسریعنی رفیق مادر برای تمام عمر❤

پسر یعنی پشتیبان مادر🥹

پسرم قلب مامان دوست دارم❤🫶

خواهشا اونایی که پسر ندارن و اونایی که پسر دوست ندارن اونایی که عقده دارن اینجا چیزی ننویسن.مرسی اح🫤😊

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

پسرم دلیل نفس کشیدنم ........

وای دیدن قد کشیدنشون خیلی لذت بخشه🥲🥲🥲🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم دلیل نفس کشیدنم ........وای دیدن قد کشیدنشون خیلی لذت بخشه🥲🥲🥲🥲

خیلی🥹

خدا حفظش کنه گل پسرتو❤

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

جمعه روز پسر هست؟برای تبریک گفتن می پرسم

بله عریزم

خیلی🥹خدا حفظش کنه گل پسرتو❤

ممنونم عزیزم 

خدا حفظ کنه همه ی بچه هارو 

همچنین بچه های شما🥰

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ممنون . منم یه آقا پسر دارم که ۲۱ ساله همه امید و عشق زندگیم شده پسر عزیزم روزت مبارک

ای جانم ماشالله❤خدا حفظش کنه