سلام. من با ایدیم با كسی حرف زدم بعد دوباره مسج داد منم چون رودرواستی دارم باهاش نمیتونم بلاك كنم. شمارمو نداره با ایدی بود. ایدیمم پاك كردم. ولی انگار چون از قبل چت كردیم و صفحه چت رو پاك نكرده باز تونست بهم مسج بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
مرسی. یه سوال دیگه. وقتی دیلت اكانت كنم بعد دوباره بسازم برای كسایی كه شمارمو دارن مسج میره؟ پاك میش ...
آره فقط اونایی ک خطتو دارن میبینن
اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme