2777
2789
عنوان

سوال تلگ رامی دارم. مزاحم دارم

189 بازدید | 18 پست

سلام. من با ایدیم با كسی حرف زدم  بعد دوباره مسج داد منم چون رودرواستی دارم باهاش نمیتونم بلاك كنم. شمارمو نداره با ایدی بود. ایدیمم پاك كردم. ولی انگار چون از قبل چت كردیم و صفحه چت رو پاك نكرده باز تونست بهم مسج بده

ماشالله 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یكی از استادای قدیممه یه سوال داشتم از طریق كانالش پرسیدم حالا دیگه.ول نمیكنه سنشم بالاست روم نمیشه بلاك كنم. شاید منظوری نداره ولی من حس بدی دارم

ماشالله 🌹

دیلیت اکانت کن بعدم با ی آیدی دیگه وصل شو

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
مرسی. یه سوال دیگه. وقتی دیلت اكانت كنم بعد دوباره بسازم برای كسایی كه شمارمو دارن مسج میره؟ پاك میش ...

آره فقط اونایی ک خطتو دارن میبینن

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
حالا سوالم اینه كه اگه دیلت اكانت كنم بعد باز  تل گرام بسازم . بازم میتونه بهم مسج بده؟ شمارمو ...

نه نمی تونه 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
بچه ها سوال دومم هم مهمه.كسی رو كه دوسش دارم  ازش بیخبرم . شمارمو داره تو تلگرامشم. اگه دیلت كن ...

اگه شماره ات رو حذف نکرده باشه ، بله پیام میره واسش 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘