2777
2789
عنوان

4 شبه که بچه‌ام پیشم نیستن

269 بازدید | 5 پست

اینجا بیشتر برام دفترچه خاطراته برای درد دل کردن 

روزه دوشنبه برای عمل سینه بخاطر سرطان سینه رفتم تهران سه شنبه برگشتم شهرمون و چون بچه‌ام خیلی کوچیکن 5 ساله 3 ساله دائم میان بغلم بهتر دونستم که خودم خونه بمونم و اونارو بزارم خونه مامانم از صبح تنها تو خونه بودم 

خواهرم اومد یسری کارارو برام کردو رفت میدونم این هم برای اونا بهتره هم خودم ولی احساس میکنم از روزی که مریض شدم تو این 7 8 ماه خیلی اونارو از خودم دور کردم حتی تلفنی هم با من حرف نزدن 

دلم براشون تنگ شده 

با شوهرم خیلی مشکل دارم و از وقتی اومده خونه اصلا با من حرف نزده 

دوری از بچه عذاب اوره😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا زود خوب میشی و بچه هاتو یه دل سیر بغل میکنی.آرزوی سلامتی کامل برات دارم عزیزم

الان خودتو ناراحت برا  شوهر نکن.سلامتی خودت از همهههه چیز مهم تره🤲🏻💖

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ان شاالله که زود خوب بشی بچهاتوبغل کنیببخشید ی سوال داشتم ازکجامتوجه سرطان سینه شدید؟

خیلی کم درد داخل سینه داشتم زیر بغلم و کتفم درد میکرد استخون زیر سینم دندهام موقع راه رفتن تیر مکشید