2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن وقت داری استرس سونو نداری؟نگران نیستی

نه اصلا استرس ندارم

میدونی نگرانی و استرس باعث تشدید بیماری میشه؟؟باید سبک زندگیتو عوض کنی از فست فود و سس و ادویه غذاهایی مثل چیپس و پفک استفاده نکن سعی کن سالم بخوری پیاده روی و باشگاه بری استرست رو کنترل کن چایی و قهوه و شکلات ‌کمتر استفاده کن یکی گفت نوره میمالید چندتا از توده هاش از بین رفت من تا حالا استفاده نکردم 

نه اصلا استرس ندارممیدونی نگرانی و استرس باعث تشدید بیماری میشه؟؟باید سبک زندگیتو عوض کنی از فست فود ...

من کلا فست فود دوس ندارم 

ولی آستری یه وقتایی دارم شما چن وقته دارید و سایزش چقده

منم اولین بار اوایل بهمن ۴۰۳ بود که فهمیدم تا سونو بعد مردم و زنده شدم ولی خب الان بهترم ولی خب استر ...

استرس باعث تشدید بیماری میشه دکترم بهم گفت به هیچ وجه استرس نداشته باش پیاده روی و باشگاه برو یه سری پرهیزها داشته باش غذاهایی که طبع سرد داره سعی کن خیلی نخوری و...کلا سبک زندگی سالمی داشته باش بالا هم گفتم یکی هر دو طرف چند تا توده داشت حتی یکیش رو جراحی کرد این بدون اینکه پرهیزی داشته باشه صرفا با نوره ۶_۷ تا تودش رو کرد یکی 

استرس باعث تشدید بیماری میشه دکترم بهم گفت به هیچ وجه استرس نداشته باش پیاده روی و باشگاه برو یه سری ...

وله از دکتر نپرسیدم ولی کلا نظر دکترا اینه که نباید خیلی رو طب سنتی متمرکز شد وگرنه خب نوره زدن کاری نداره من میترسم بدترش کنه 

کلا فست فود و قهوه که اصلا دوس ندارم و چی بشه به ندرت بخورم بقیه رو هم مراعات میکنم واس من زده هایپو اکو که به فیبرو ادندوم میزنه

واس شمام همینو نوشته؟

ولی خب نظر دکتر رو سونو ۶ ماهه بود