2777
2789
عنوان

آبله مرغان

106 بازدید | 19 پست

بچه ها من آبله مرغان گرفتم امروزم روز دومم هست حالم خیلی بده دکترهم نرفتم واینکه ۱۰ روز دیگه یه امتحان خیلی مهمی دارم تااون موقع خوب میشم به نظرتون؟ اگر تجربشو داشتین چیکارکنم زودتر حالم خوب شه راهنماییم کنین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال گرفتم ، ازت خواهش میکنم فردا صبح زود برو دکتر ، متخصص عفونی ، نزار بیشتر بشه .. سخت ترین دوران بود برای من ، گرمی جات اصلا اصلا نخور ، فقط مایعات و چیزای سرد مثل هندونه ، پرتغال خیلی خیلی بخور  ، عرق کاسنی و شاهتره بگیر تو یه لیوان نصف نصف بریز بخور ، خاکشیر بگیر اونم بخور ، اصلا نخارون به هیچ عنوان اصلاااا ، از درد و خارش مردی هم دست نزن یه عمر پشیمونی داره ، برای چند ثانیه یه عمر خودتو بدبخت نکن ، به صورتت ماسک سدر درست کن بزن ، پماد آلفا داشته باش که اگه ترکید درجا روش بزنی ترمیم بشه ، عسل و .. هم عالیه برای ترمیم ، صورتت و بدنت رو با شوینده اصلا نشور فقط آب و شامپو بچه

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

من پارسال گرفتم ، ازت خواهش میکنم فردا صبح زود برو دکتر ، متخصص عفونی ، نزار بیشتر بشه .. سخت ترین د ...

برای منم سخت ترین روزهای عمرمه خیلی خیلی سخت مرسی از راهنماییت

من پارسال گرفتم ، ازت خواهش میکنم فردا صبح زود برو دکتر ، متخصص عفونی ، نزار بیشتر بشه .. سخت ترین د ...

عزیزم من تو صورتم زده جاش مونده

تو هفته دومم بنتظرت چی بزنم گودیش و قرمزیش تا حدی ترمیم شه 

نمونه جاش 

صبح میشه این شب :)

برای منم سخت ترین روزهای عمرمه خیلی خیلی سخت مرسی از راهنماییت

من از نوع شدیدش گرفته بودم صورتم فقط ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا زد طوری که دیگه مشخص نبود قیافم ، افسردگی گرفته بودم ، همش درد و عذاب بود ، دکتر پوست رفتم ، من دیر اقدام کردم خیلی شدید شد تو از الان سریع و با آگاهی باش ، یه اشتباهم این بود روزای اول ارده و شیره خوردم یهو همون موقع بدنم پر پر شدددد ، چون طبعش گرم بود بزرگترین اشتباهم بود ، هنوز یاد اون موقع میوفتم گریم میگیره از شدت سختیش

عزیزم من تو صورتم زده جاش موندهتو هفته دومم بنتظرت چی بزنم گودیش و قرمزیش تا حدی ترمیم شه نمونه جاش

گلم ، پماد آلفا بگیر مرتب مرتب بزن به زخمی که ترکیده ، شروع کن عسل بزن ، الوورا بزن ، اینا ترمیم کننده هستن ، پر میکنن تقریبا، دکتر پوست هم برو ، ماسک سدر هم میزدم عالی بود 

ان شاالله هیچی نمیشه و به سلامتی کوچولو به دنیا میاد دکتر رفتین برای چکاپ؟

پیش دکتر عفونی آقای کعبه منور بیمارستان میلاد رفتم گفت بچت شش ماهه هست مشکلی نیس منم دیگه اعتمادکردم