2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدمه هنوز شوهر نیست😂

ولی برام وقت میذاره حتی اگه سرش خیلی خیلی شلوغ باشه 

مدام باید در جریان احوالم وکارام باشه 

مدام سراغمو میگیره وپیگیرمه 

معمولا سعی میکنه خوشحالم کنه

هم کلامی وهم رفتاری زیاد ابراز علاقه میکنه

تو بیشتر کاراش باهم مشورت میکنه 

خب ب نظرم دوستم دارم دیگه 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
نامزدمه هنوز شوهر نیست😂ولی برام وقت میذاره حتی اگه سرش خیلی خیلی شلوغ باشه مدام باید در جریان احوال ...

منم شوهرم بدون مشورت من کاری نمیکنه

تمام وقتشم صرف زندگیمونه اما خب مهمه برام محبت زبانی بکنه ک متاسفانه...

منم شوهرم بدون مشورت من کاری نمیکنهتمام وقتشم صرف زندگیمونه اما خب مهمه برام محبت زبانی بکنه ک متاسف ...

یادش بده بگو دلم میخواد بگی ک دوسم داری 

قطعا سریع عوض نمیشه اما مدام ک بگی ذره ذره عوض میشه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
میگمهمون لحظه جوابه فرداش دوباره همونه

اینقدر باید بگی ک عادت کنه 

چه بسا نیازه قهر کنی دعوا کنی ک بفهمه واقعا حساسی رو این موضوع 

نامزد منم یکی دوتا اخلاق داشت ک من اصلا دوست نداشتم اینقدر گفتم وگفتم وگفتم گفتم.... تا درست شد

میشه توضیح بدین چی بود؟

مثلا یکیش این بود که عادت داشت بیشتر اتفاقاتی ک بین ما افتاده برا مادرش تعریف کنه جالبه برا مادرش تعریف می‌کرد بعد حتی جلو مادرش از منم دفاع می‌کرد اما بااین وجود من متنفر بود ازاین رفتارش 

اینقدر بهش گفتم بارها وحتی چند باری قهر ودعوا کردم گ الان یک کلمه از اتفاقاتی ک بین ما میفته ب مادرش نمیگه حتی خودش الان میگه کارم واقعا اشتباه بود

فکر نکن زود این عادتشو ترک کردا شاید بالغ بر ۱۰۰ بار بهش گفتم وچندین بار قهر کردم تا کم کم ترکش کرد 

چون دوسش داشتم گفتم من ولش نمیکنم اما درستش می‌کنم‌ 

ب قول معروف من اهل سوختن نیستم اهل ساختنم

شمام رابطه دلخواهتو بسازززز