2777
2789
عنوان

چند ساله تو این سایتم ولی

482 بازدید | 35 پست

چندساله اینجام ولی بعضیا رو درک نمیکنم.

مثلا تاپیک میزنن یه عده کاربر هم از دل و جون مایه میزارن و راهنماییشون میکنن یا نظرشون رو بیان میکنن ولی دریغ از یه لایک از طرف استارتر😂😂😂اصلا هیچ علائم حیاتی نشون نمیده استارتر🙄🤔یه اَهی اِهی اووییی....چرا آخه زن سکوت کردی؟

قشنگ دو دقیقه بعدش میبینی یه تاپیک دیگه زده و دوباره سکوت😐🤲🏻

هدفشون چیه به نظرتون؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کمبود عقل و شعور رنج میبرن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بعد هی التماس و قسم که چرا نمیاید تاپیکم 

خب ... وقتی میام هم که ول میکنی میری جواب نمیدی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آره منم الان دیدم 

اینا چطور میتونن اهمیت ندن و دوباره یه تاپیک دیگه بزنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آره منم الان دیدم اینا چطور میتونن اهمیت ندن و دوباره یه تاپیک دیگه بزنن

اصلا براشون مهم نیست ولی هی تاپیک پشت تاپیک

تو زندگی واقعی هم اینقد بیتفاوت و بی درکن؟

نمیدونم خاهر ..حتما

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
منم امروز بهش فکر میکردمبعد به خودم میگم شاید من غیر عادیم

نه بابا

من خیلی میبینم از این جور کاربرا

یخن