2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا از روابط خوشم نمیاد

345 بازدید | 32 پست

اینکه یه پسر خودشو برام لوس کنه یا قهر کنه منتظر باشه ا دلش دربیارم یا اینکه همه چی رابطه فقط صرف بوس و فلان و این حرفا باشه بیزارم

شاید چون تجربش داشتم اصلا یه حس چندش دارم

خیلی طرف خشن بودا ولی با من اونجوری

من اصلا خوشم نمیاد حقیقت آدم میره تو رابطه که آرامش داشته باشه نه اینکه یکی با دو متر قد و نیم کیلو پشم بیاد بگه قهلم چون نگفتی شب بخیر

بعد میگن راحته لابد فلان میخوام صد سال سیاه راحت نباشه پیش من

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

من دیگه حالم از هر چی روابطه بهم میخوره 

همش حس نوجوانی پوچ بود ...

تنهایی بهتر و باصفا تره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس نرو تو رابطه دیگه 

چون نمیشه 

چه مرد چه زن احساسات دارن 

حالا شما میگی لوسی 

من میگم حس امنیت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه قرار بود میرفتم مربی مهد میشدم دیگه بچه مردمو بزرگ میکردم حداقل هم شغل بود هم حقوق داشتم

دستی دستی زحمت بکش پسر مردم بزرگ کن آخرم قدرتو ندونه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

سرد مزاج هستی

نه عزیز سرد مزاج نیستم فقط واقعا این رفتار چندشه واسم و اصلا رفتار و قیافه تو ذهنم هماهنگی نداره

خب پس نرو تو رابطه دیگه چون نمیشه چه مرد چه زن احساسات دارن حالا شما میگی لوسی من میگم حس امنیت

نمیگم احساسات نباشه میگم چرا باید یه مرد یا پسر بیست و خورده ای ساله بخواد با ادبیات و رفتار بچگونه باهات برخورد کنه خب همون میشه خیلی بالغانه تر و با آرامش باشه نه اینکه بگه قهلم بودم نکلدی

اخلاقش چجور بود خرج مالی واست میکرد

حضوری نبود 

اخلاقش خب به جز این بد نبود ولی آرامش نداشتم دیگه همش میگفتم الان ناراحت میشه

من دیگه حالم از هر چی روابطه بهم میخوره همش حس نوجوانی پوچ بود ...تنهایی بهتر و باصفا تره

چرااا 

الان وقتشه که واسه تو

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

😂😂😂چرااا خندم گرففف

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA