2777
2789

دخترم صرع داره یادگیرش ضعیفه

از کتاب فارسی فقط نصفشو بلده اینم درحدآشنایی زیاد بلد نیست.  چون توی این مدت خیلییی اذیت شدو مدام سردرد بود دیگه دلم نمیخواد اون روزا تکرار بشه میخوام تکرارپایه بشه از یه طرف واسه ثبت نام کتاب به مشکل خوردم از یه طرف میگن اعتمادبنفسشو از دست میده و.....

اما فقط من میدونم که نمیتونه دوم بره 

هیچکی شرایط سخته منو ندیدحتی شوهرم

روزای سختی گذروندم جوری ک افسرده شدم ب مرز دیوانگی رسیده بودم 

خیلی تلاش کردم اما باز دخترم ضعیف بود

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نمیدونم با کلاس خصوصی توی تابستون یادمیگیره یا نههه 

دیگه مغزم نمیکشه ، هم صحبتی هم ندارم که درکم کنه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

خب بااین شرایط سال دیگه تکرار پایه بشه بازم همینه بعلاوه اینکه اعتماد بنفسش هم خراب میشه

اگه معلمش قبولش کرده بذار بره بالاتر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا در حد کلاس دوم نیست اشکالی نداره دوباره بره اول. ابجی دوستم سه ماه رفت کلاس اول بعد مادرش ی بیماری گرفت نتونست تو درسا کمکش کنه و بچه دیگه نرفت مدرسه. سال بعد دوباره رفت کلاس اول.نه رو روحیه اش تاثیری گذاشته نه اعتماد به نفس شو گرفته

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

آخی عزیزم.  

خواهر زاده من اختلال یادگیری ویژه خواندن ونوشتن داشت کلاس اول خیلی ضعیف بود و الان ششمه ولی بازم هنوز حتی اندازه یه کلاس اولی بلد نیست.  خواهرم میگه باید کلاس اول تکرار پایه میکردم اون مپقع خیلی بچه متوجه نمیشه ولی بزرگتر بشه خیلی سختره