2777
2789

من متاهلم و منزلم نزدیک مادرمه

مادرم با خواهر کوچکترم که ۲۲سال داره چند روز یکبار سر یک مسئله ای دعوا میکنن(مثلا فکر کنین ادامه تحصیل )بعد به توافق نمی رسن و جو منزل افتضاح میشه و دعوا هی بدوبدتر میشه

تا حدی که خواهرم بشدت وسواسی و مضطرب میشه چون زمینه اش رو داره و مادرمم از لحاظ فکری خیلی حرص میخوره جوری که میگی سکته میکنه و اصلا نمی تونه آروم باشه ،معده اش هم دو معرض خونریزی قرار میگیره.این رو گفتم که بگم  واقعا شرایط دعواشون جدیه

بعد هر کدوم میان پیش من دردودل و خلاصه هربار دعوارو یک جور تمام میکنم،معمولا یکی رو مجبور میکنم کوتاه بیاد و باهم آشتی کنن

حالا مشکلی که من دارم اینه که بعد از چندروز  که از دعواشون میگذره و باهم دوست میشن مادرم با من شکل یک مزاحم رفتار میکنه

نمیخواد بیاد خونه ی من،نمیذاره خیلی برم خونه اش

و حتی سعی میکنه از ارتباط من و خواهرم جلوگیری کنه.

نمیدونم چرا،شاید چون من نقشی رو دارم تو زندگی شون که اغلب برای بزرگترهاست شاید هم حس بدی داره که دعواشون رو میفهمم،شاید هم چون گاهی حق رو به مادرم نمیدم

خلاصه که امروز مجبور بودیم برای مراسمی باهم بریم جایی باز این طور شده و تماس هام رو با حالت بی میلی جواب میده

سریع قطع میکنه...

باز میدونم چندروز دیگه دست به دامن من میشه

دفعه آخر وقتی خواست دعواشون رو درست کنم بهش گفتم چرا مثل مزاحما باهام رفتار میکنی اولش ساکت بود بعدش گفت ببخش عزیزم...

من فکر میکردم دیگه قرار نیست این طور باهام رفتار شه ولی باز تکرار شد،الان خیلی ناراحتم

حتی همسرمم متوجه میشه که با غرورم بازی میکنه مادرم

ولی چیزی نمیگه

البته با خواهرم خیلی خوبم و مشکلی ندارم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خب 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

موقع دعوا اگه دخالت نکنم آشتی نمیکنن و واقعا اوضاع معلوم نیست تا کی مسموم بمونه

مخصوصا دلم برای خواهرم میسوزه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشابه مشکلت دارم عزیزم من مامان بابام دعواشون میشه بعد بابام دم به دقیقه زنگ میزنه به من بعد مامانم میفهمه با من قهر می‌کنه وقتی مامانم قهر می‌کنه خواهرمم بی دلیل دیگه خبری از من نمیگیره بعد آشتی میکنن دیگه بابامم زنگ نمیزنه یعنی نصف سال اینا با من به همین ترتیب قهرن بدتر اینکه تازه من باید برم التماس مامانم تا آشتی کنه دیگه الان یه ماه به طور کل قیدشون زدم چون پیش شوهرم آبروم بردن  

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

موقع دعوا اگه دخالت نکنم آشتی نمیکنن و واقعا اوضاع معلوم نیست تا کی مسموم بمونهمخصوصا دلم برای خواهر ...

ببین بکش کنار از این قضیه تا کی باید میون داری کنی ـمشکل دارن بین خودشون بزار خودشون حل کنن. اخر میشی چوب دو سر سوخته ـ. اللنم کمابیش همینطور کم محلت میکنن و مقصر تورو میدونن ـکلاه خودتو بچسب باد نبره.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مشابه مشکلت دارم عزیزم من مامان بابام دعواشون میشه بعد بابام دم به دقیقه زنگ میزنه به من بعد مامانم ...

من هم منتظرم تکلیف مشکل خواهرم مشخص بشه و کمتر بهش فشار بیاد دیگه کاری نداشته باشم

انگار مادرم زورش میاد تو خوشی هاش من کنارش باشم

تو این روزها که محل به من نمیده میره خرید و گردش و تفریح

اشک و آهش برای منه

میخواد خوشبختیش رو به روی من بیاره

بعدش هم یه جوری رفتار میکنه انگار چه حرکات پنهانی و خاصی انجام میدن

مگه من هووش هستم؟

من هم منتظرم تکلیف مشکل خواهرم مشخص بشه و کمتر بهش فشار بیاد دیگه کاری نداشته باشمانگار مادرم زورش م ...

درکت میکنم مامان من کلا بچه‌ای خواهرش بیشتر از من دوست داره بعد تو این مواقع هی استوری می‌ذاره قربون صدقه اونا می‌ره   پریشب بابام دوباره زنگ زد گفت قصدم اینبار جدی طلاق گفتم دیگه به من ربطی نداره و دخالت نمیکنم اونروزم دخالت نکردم مامان رید به منو شوهرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

میشه دخالت نکنی؟ باور کن درست میشه رفتار مادرت

من اصلا نمیخوام

ببین مثلا فکر کن منتظر کنکور دادن خواهرم هستم تا خیالم راحت بشه که دیگه استرس براش ضرر نداره چون با دعواشون چندماه حتی از درس می افته

یه همچین مسئله ای هست که به زودی مشکل خواهرم حل میشه

من یعد اون که دیگه همدیگه رو تیکه پاره کنن باز کاری شون ندارم

فقط مساله ام اینه که چه گناهی دارم.

مشابه مشکلت دارم عزیزم من مامان بابام دعواشون میشه بعد بابام دم به دقیقه زنگ میزنه به من بعد مامانم ...

یه بار  بهشون بگو. مشکلتونو بین خودتون حل کنید. نمیتونید طللاق بگیرید ـمغزم درد گرفته از شنیدن داستان تکراری دعواتون.. یه خطر در میون جواب بده. اعصایتو از سر راه نیاوردی که 

ببین بکش کنار از این قضیه تا کی باید میون داری کنی ـمشکل دارن بین خودشون بزار خودشون حل کنن. اخر میش ...

آره واقعا

باز دم خواهرم گرم قدر شناسه امیدوارم اون عوض نشه

ولی دیگه نباید الکی کاسه داغ تر از آش ببشم

من اصلا نمیخوامببین مثلا فکر کن منتظر کنکور دادن خواهرم هستم تا خیالم راحت بشه که دیگه استرس براش ضر ...

لطفا به همون کنکور و هم فکر نکن خواهرت باید خودش از پس مشکلاتش بربیاد دخالت. شمارو معلومه مادرتون با نیست خوبی نمیبینه من عمیقا حس خواهرانه شما رو درک میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
یه بار بهشون بگو. مشکلتونو بین خودتون حل کنید. نمیتونید طللاق بگیرید ـمغزم درد گرفته از شنیدن داستا ...

صدبار گفتم هرسال پای کل خانواده تو دعواشون باز میشه تا پای طلاق میرن دوباره آشتی میکنن دعوای اخرشون ما خونشون بودیم باهم دعواشون شد مامانم رفت تو اتاق منو شوهرم سگ محل کرد موقع اومدن و نیومد بیرون خدافظی کنه تاپیکم بخون شوهرم بهش پیام داد حتی جواب پیام شوهرم نداد انقد پیش شوهرم خجالت میکشم که میگم خودم بکشم راحت شم از این آبروریزی و بچه بازی مامانم یه ساعت تمام جیغ و داد می‌کنه فحش میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اصلا نمیخوامببین مثلا فکر کن منتظر کنکور دادن خواهرم هستم تا خیالم راحت بشه که دیگه استرس براش ضر ...

گناه ت اینه. شدی کاسه صبرشون ـشدی کیسه بوکشون. تو الان زندگی مستقل از خانواده ت داری. اومدیم کنکور قبول نشد ـبعدش چی؟ چند سال دیگه میخوای کیسه بوکشون باشی. بزار خودشون یاد بگیرن اختلافات خودشون رو حل کنن. تا وقتی تو میون داری میکنی هیچ مشکلی حل نخواهد شد 

صدبار گفتم هرسال پای کل خانواده تو دعواشون باز میشه تا پای طلاق میرن دوباره آشتی میکنن دعوای اخرشون ...

دیگه پیامشون و تلفناشونو جواب نده.. محل سکونتت رو دورتر کن شده یه شهر دیگه ـ. انگار کن که اصلا کلا یه کشور دیگه داری زندگی میکنی.. سخته اما یاید انجام بدی.. فردا روز رو زندگی خودتم تاثیر منفی میزاره ـ. وقتی میتونی  دندون لقو بکشی تا راحت شی. چرا طناب دارو انتخاب کنی؟؟!