2777
2789
عنوان

علائم بیش فعالی

73 بازدید | 13 پست

دوستان من موقع درس خوندن عدم تمرکز دارم حتی وقتی گوشی کنارم نیست. فکرهامو نمیتونم کنترل کنم. متن های حفظی درسهامو نمیتونم حفظ کنم رو خوندنشون یا تمرکز ندارم یا وقتی بخونم یادم میره. یه جا نمیتونم بشینم میخوام خودمو همش با یه چیزی مشغول کنم.سرعت بالا تو صحبت کردن و...

اینا نشونه های بیش فعالیه یا از استرسه نیازه به روانپزشک مراجعه کنم؟

اینا ربطی به بیش فعالی نداره 

بخاطر استرس و اضطراب شدید اینجوری میشی حتما برو روانپزشک دارو میده خیلی بهتر میشی 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ربطی به بیش فعالی نداره بخاطر استرس و اضطراب شدید اینجوری میشی حتما برو روانپزشک دارو میده خیلی ...

اصلا نمیتونم درس بخونم نمیدونم میتونم کنترل کنم یا نه😔

ریتالین اصلا اینجور نیست.ولی مصرفش رو زیاد نکن و به اندازه مصرف کن

میدونی تازه بخاطر یه مشکل دیگه روانپزشک رفتم نمیتونم دوباره برم . نمیدونم بااین قرص میتونم خوب شم یا نه

اصلا نمیتونم درس بخونم نمیدونم میتونم کنترل کنم یا نه😔

عزیزم قهوه و کافئین هم نخور اظطرابتو بیشتر میکنه 

اگه میتونی حتما برو روانپزشک یه دارو میده اوکی میشی 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

میدونی تازه بخاطر یه مشکل دیگه روانپزشک رفتم نمیتونم دوباره برم . نمیدونم بااین قرص میتونم خوب شم یا ...

تمزکزت رو حتمی درست میکنه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

عزیزم قهوه و کافئین هم نخور اظطرابتو بیشتر میکنه اگه میتونی حتما برو روانپزشک یه دارو میده اوکی میشی

نه قهوه اصلا نمیخورم

میدونی روانپزشک بخاطر یه مشکل دیگه تازه رفتم نمیتونم یه بار دیگه برم👩‍🦯