مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️🩹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ترجیح میدم یه تمیز بی کلاس باشم تا یه بو گندو با کلاسچیزی که توی جامعه امروز خیلی زیادهمیری بیرون خا ...
وای چقدر کلمه به کلمه قشنگ گفتی دمت گرم حرف حساب و حقیقت
مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️🩹
عزیزمی حقیقته چند روز پیش توی تاکسی این اتفاق برام افتاد ببین یعنی وسطای راه نزدیک بود بالا بیارم با ...
خدا هر چی آدم کثیفه لعنت کنه
و همچنین اونابی که باعث آلودگی محیط زیست میشن
منم یادمه سیزده بدر بود
ی خانواده ب ظاهر باکلاس با لباسای آنچنانی و شیکان اومدن وقتی جمع کردن برن یجوری ببخشید طبیعتو به گند کشونده بودن که باورت نمیشد فقط نفرینشون کردیم