2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی😤😤😤😬😬😬😬😬

1255 بازدید | 17 پست

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که نگفتن جایزه رو به کی میدن شاید به اونی که رابطه بهتری داشت میدادن پس فعلا حداقل فروشی در کار نیست

دوما این مدل برنامه ها رو خیلی از کشورا دارن حتی همین اکیپی که عشق ابدی رو ساختن تو همین ویلا برای کشورای دیگه هم ساختن(عرب و ترک رو مطمئنم بقیه رو نمیدونم)بعضیا دوست دارن میبینن بعضیا خوششون نمیاد نمیبینن

کجا میشه دید اینو

نمیدونم

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یکی از افتخاراتم اینه ندیدمش و نمیبینمش🤣♥️

منم ندیدم 

خوب نگاه نکن 😐

باشه🥴🥴🥴

منی که ۸ قسمتو تو یه روز دیدم 🤣🤣🤣 

اعتیاد داشت انگار لنتی🚬

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

ابتذال خالص 

البته به روشنفکرا بر نخوره 

همه این پیامایی که برنامه داره رو ضمیر ناخوداگاه اثر میزاره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨