2777
2789
عنوان

پنجره رو پرده نزنی چی میشه⁉️

134 بازدید | 13 پست

پنجره مشجر دارم رو به حیاط و از جایی خونه دید نداره خیلی پنجره رو دوسدارم . هم میگم حتی یه لایه حریر هم بزنم احتمالا خونه تاریکتر میشه . نمیدونم چیکار کنم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن ولی جمعش کن یه طرف پرده مثل لباسه خونه رو شکیل میکنه

چقدر زیبا گفتی موافقم اسی پنجره بدون پرده اونم مشجر دلگیره ی پرده شکیل بزن بده ی سمت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چقدر زیبا گفتی موافقم اسی پنجره بدون پرده اونم مشجر دلگیره ی پرده شکیل بزن بده ی سمت

وای مشبک خواستم بگم😑 اشتباه تایپی بود .شیشش سادس رو به حیاط گلارو ببینم .کلی خونه از جایی نه شب نه روز دید نداره

وای مشبک خواستم بگم😑 اشتباه تایپی بود .شیشش سادس رو به حیاط گلارو ببینم .کلی خونه از جایی نه شب نه ...

مشبک چ جوره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بزن ولی جمعش کن یه طرف پرده مثل لباسه خونه رو شکیل میکنه

عزیزم اشتباه تایپی بود .مشجر نه !! مشبک هس طرح پنجره . شیشه ساده رو به حیاط گلارو ببینم . پرده بزنم بدون استفادس دیگه . بزنمم سفید میخوام خب همش کثیف میشه بنظرم . با این وجود بزنم . راستی ورودی خونه به حیاط هم در هس ک اونم مث پنجرست . ینی سمت راست درب ورودی به حیاط وسط پنجره سمت چپ هم درب ضد سرقت . همش تو یه ردیفه . کنار هم بدون دیوار همش در و پنجرس

آفتاب میزنه فرشات و مبل رو آفتاب داغون میکنهشبا خونت تاریک میشهپرده خونه رو زیباتر میکنن

نه آفتاب گیر نیس ‌ آفتاب نهایت تو حیاط هس بخاطر بالکن نمیرسه به خونه . شبا هم برق حیاط روشن میکنم خوب میشه . بیشتر بخاطر قشنگیش میگم و خب علنا بزنمم یکسره باید جمع باشه